Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Bill Gates: Αυτό είναι το σπίτι όπου περνούσαν με την πρώην σύντροφο του μαζί ένα ΣΚ κάθε χρόνο

Είχε πάρει την έγκριση της γυναίκας του και το είχαν συμφωνήσει

Bill Gates: Αυτό είναι το σπίτι όπου περνούσαν με την πρώην σύντροφο του μαζί ένα ΣΚ κάθε χρόνο
News 06.05.2021 13:52
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τη Δευτέρα, o Bill Gatesκαι η σύζυγός του Μελίντα με κοινή τους ανάρτηση ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους έπειτα από 27 χρόνια κοινού βίου.

Μετά την είδηση αυτή, όλο και περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με τη ζωή τους γίνονται γνωστές. Το άρθρο από το 1997 που δημοσιεύτηκε στο Time Magazine, αποκαλύπτει πως το ζευγάρι είχε μεταξύ του μια «περίεργη» συμφωνία.

Ο Bill Gates θα μπορούσε κάθε χρόνο να περνάει μόνος του ένα ΣΚ μαζί με την πρώην σύντροφό του Άνν Γουίνμπλαντ στο εξοχικό της στη Βόρεια Καρολίνα.

Σύμφωνα με το άρθρο, τη δεκαετία του ‘80, μερικά χρόνια δηλαδή πριν από το γάμο του με τη Μελίντα, ο Bill έβγαινε με την επιχειρηματία λογισμικού Ανν Γουίνμπλαντ.

Μάλιστα όπως μεταδίδει το BusinessInsider, o επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως λίγο πριν παντρευτούν, το 1994, ο Bill και η Μελίντα, είχε ζήτησε την έγκριση της πρώην του . «Είπα ότι θα ήταν καλή για τον Μπιλ επειδή είχε πνευματική αντοχή» είχε παραδεχτεί τότε η Γουίνμπλαντ.

Μέχρι το 1997, τρία χρόνια δηλαδή μετά το γάμο του το ζευγάρι συμφώνησε ότι θα μπορούσε να περνάει κάθε χρόνο ένα Σαββατοκύριακο με την Γουίνμπλαντ στο παραθαλάσσιο εξοχικό της στη Βόρεια Καρολίνα.

Bill Gates σπίτι

Bill Gates χωρισμός

Bill Gates σύζυγος χωρισμός

Bill Gates σπίτι πρώην σύντροφος

Λίγα λόγια για την επιτυχημένη κεριέτα του Big Gates

Ο Γουίλλιαμ Χένρυ "Μπιλ" Γκέιτς (William Henry "Bill" Gates III, 28 Οκτωβρίου 1955) είναι Αμερικανός επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, επενδυτής, προγραμματιστής υπολογιστών, και εφευρέτης. Το 1975, ο Γκέιτς και ο Πολ Άλεν συνίδρυσαν την εταιρεία Microsoft, η οποία εξελίχτηκε στην μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Microsoft, ο Γκέιτς έχει διατελέσει πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής αρχιτέκτονας λογισμικού. Μέχρι τον Μάιο του 2014 ήταν ο μεγαλύτερος φυσικός μέτοχος της εταιρείας. Ο Γκέιτς συνέγραψε και συμμετείχε στη συγγραφή αρκετών βιβλίων.

Αρχίζοντας από το 1987, ο Γκέιτς συμπεριλαμβάνεται στην λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους παγκοσμίως και ήταν ο πλουσιότερος συνεχόμενα από το 1995 έως το 2014 – με μόνη εξαίρεση κάποια χρόνια μετά την οικονομική κρίση της περιόδου 2007–08. Μεταξύ των ετών 2009 και 2014, η περιουσία του διπλασιάστηκε από US$40 δισ. δολάρια σε περισσότερα από US$82 δισ. δολάρια. Κατά τα έτη 2013 και 2014, η περιουσία αυξήθηκε κατά US$15 δισ. δολάρια.

Tου έχουν ασκηθεί κριτικές για τις επιχειρηματικές του τακτικές, οι οποίες έχουν θεωρηθεί αντι-ανταγωνιστικές, μια άποψη η οποία σε πολλές περιπτώσεις έχει εκδικαστεί στα δικαστήρια. Αργότερα κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Gates ανέλαβε μια σειρά από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, προσφέροντας σημαντικά χρηματικά ποσά σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, που ιδρύθηκε το 2000.

Ο Γκέιτς παραιτήθηκε από Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft τον Ιανουάριο του 2000. Παρέμεινε ως πρόεδρος και δημιούργησε τη θέση του επικεφαλής Αρχιτέκτονα Λογισμικού για τον εαυτό του. Τον Ιούνιο του 2006, ο Gates ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί σε καθεστώς εργασίας μερικής απασχόλησης στη Microsoft, και σε εργασία πλήρους απασχόλησης στο ίδρυμα Bill & Melinda. Σταδιακά μετέφερε τα καθήκοντά του προς τον Ray Ozzie, επικεφαλής αρχιτέκτονα λογισμικού και στον Craig Mundie, υπεύθυνο έρευνας και στέλεχος στρατηγικής. Ο Ozzie άφησε αργότερα την εταιρεία. Η τελευταία μέρα πλήρους απασχόλησης του Γκέιτς στη Microsoft ήταν η 27 Ιουνίου 2008. Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Microsoft τον Φεβρουάριο του 2014, κατέχοντας μια νέα θέση ως σύμβουλος τεχνολογίας για την υποστήριξη του νεοδιορισθέντα Διευθύνοντος Συμβούλου, Satya Nadella.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χώρισε ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Μαρία Δελόγκα!

Σερζ Γκνάμπρι- Σάντρα Γέρζε: Στα «μαχαίρια» το πρώην ζευγάρι - Παρενέβη η αστυνομία

TAGS
Share