Δήμητρα Κατσαφάδου: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι της

«Έχω συνηθίσει να κοιμάμαι στο πάτωμα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Κατσαφάδου: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι της

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία μεταξύ άλλων ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής στο υπερπολυτελές σπίτι της και αποκάλυψε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή της.

Η επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια της εταιρείας καλλυντικών La Vie en Rose, μίλησε για τον χωρισμό της με τον σύζυγό της αλλά και για τη σχέση που έχει με τη φύση.

«Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί. Μου αρέσει πολύ περισσότερο. Μου αρέσει να γειώνομαι. Μου αρέσει να γίνομαι ένα με τη φύση. Έχω συνηθίσει να κοιμάμαι στο πάτωμα, είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμη τον αγαπάω φυσικά και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε. Βλέποντας έναν άνθρωπο δυο μέτρα να είναι καρκινοπαθής και να σπάει την πέτρα, είπα θα είμαι δίπλα του όσο χρειαστεί.

Είπα θα είμαι δίπλα του και χωρίς να κάνω οικογένεια. Χωρίσαμε γιατί υπήρξε και άλλο ένα θέμα σοβαρό. Εγώ με το καλό θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Όχι ένα, παραπάνω. Θέλω πάρα πολύ, έχω έρθει σε επαφή. Δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είναι non-stop μαζί μου. Εγώ υπηρετώ την επιστήμη μου».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν από λίγο καιρό και είχε μιλήσει για το bullying που δέχθηκε από παιδί για το επίθετό της.

Δείτε το σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου

Όσα εξήγησε η Δήμητρα Κατσαφάδου για την ατάκα Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης»

«Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης. Αυτό είναι το πώς εμπλέκονται όλα τα υλικά. Η ψυχολογία της ύλης είναι η χημεία. Με τρολάρουν συνέχεια με αυτό και θέλω να το εξηγήσω. Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι Μανιάτες, μου λένε “Δημητρούλα έχεις γίνει viral”. Είναι η ζωή μου αυτή. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να είμαι μια στείρα χημικός και ότι κάτι έπρεπε να κάνω με την επιστήμη που σπούδασα».

«Είναι άκομψο άνθρωποι που δεν έχουν κουραστεί αρκετά να λένε ειρωνικά “η ψυχολογία της ύλης”. Μου έχει φύγει το κεφάλι για να φτάσω εκεί».