Κατερίνα Καραβάτου: «Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό»

«Η ανακοίνωση του Κρατερού ήταν ξαφνική για όλους τους υπόλοιπους όχι για εμάς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: «Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό»

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη από την Φωλιά των ΚουΚου, εξηγώντας πως γνώριζε την απόφασή του αυτή εδώ και καιρό.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αισθάνεται μία αμηχανία με τη νέα αρχή που κάνει ο Κρατερός αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει το καλύτερο για εκείνον.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για τον Κρατερό Κατσούλη

«Η ανακοίνωση ήταν ξαφνική για όλους τους υπόλοιπους όχι για εμάς. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες για το πόσο καιρό πριν το είχαμε συζητήσει αλλά καιρό.

Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο από αυτό που είπα στην εκπομπή.

Φυσικά για εμένα είναι πολύ περίεργο γιατί δουλεύουμε μαζί τα τελευταία 7 χρόνια, οπότε για εμένα που ήμουν πολλά χρόνια πριν στην δουλειά, παρόλα αυτά είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει μια αμηχανία για το καινούργιο που θα έρθει.

Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό που όπως είπα και στην εκπομπή αυτό συμβαίνει μόνο για καλό. Αισθάνομαι περίεργα που θα παρουσιάσω μόνη μου την εκπομπή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Πρώτη μέρα για την Καραβάτου χωρίς τον Κατσούλη - «Δεν το κρύβω, υπάρχει...»

Πρώτη ημέρα σήμερα για την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, μετά την οριστική αποχώρηση του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη, έπειτα από 7 χρόνια κοινής πορείας και στην τηλεόραση, εκτός από τη ζωή.

Η αμηχανία της παρουσιάστριας ήταν εμφανής και μάλιστα, το ομολόγησε και η ίδια στην έναρξη της πρωινής εκπομπής του STAR.

«Είναι περίεργα, δεν το κρύβω, υπάρχει μια αμηχανία από μέρους μου, είναι διαφορετικά. Έχει ξαναλείψει ο Κρατερός αλλά από δω και πέρα δεν θα είναι πια μαζί μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές. Η φωλιά μας είναι πάντα εδώ ανοιχτή για σας» είπε.