Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα γινόμουν μπαμπάς αν ήμουν με έναν σύντροφο που θα το ήθελε πολύ»

«Τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν παιδιά, είναι άνθρωποι που η κοινωνία δεν τους δίνει το δικαίωμα να γίνουν γονείς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα γινόμουν μπαμπάς αν ήμουν με έναν σύντροφο που θα το ήθελε πολύ»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της πατρότητας, αποκαλύπτοντας πως θα έκανε παιδί αν είχε στο πλευρό του έναν σύντροφο που το ήθελε πολύ.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη νέα σειρά που ετοιμάζει αλλά και για την δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη στο The 2night Show

«Δεν το ομολογούσα γιατί δεν ήθελα να το δείξω. Γυρνούσα αργά το βράδυ και τσέκαρα πίσω μου. Δεν ήξερα τι αντίκτυπο μπορεί να είχε. Όσο όμως φοβόμουν και έλεγα σταμάτα, τόσο αυτό γινόταν πιο δυνατό και συνέχιζα.

Ήταν χαρά μου που έκανε παρέα στον κόσμο στην πρώτη καραντίνα. Για αυτό δεν βγήκα πουθενά να πω μείνετε σπίτι, γιατί θεωρούσα ότι δεν θα βοηθήσω κανέναν. Αυτό που είχα αφήσει βοηθούσε».

Ο σεναριογράφος μίλησε και για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει η Πολιτεία και αφορούν στα ομόφυλα ζευγάρια. «Τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν παιδιά, είναι δύο άνθρωποι που η κοινωνία αρνείται να τους δώσει το δικαίωμα να γίνουν γονείς. Αυτές οι οικογένειες έχουν έναν βιολογικό μπαμπά ή μαμά, αν πάθει κάτι μπορεί το παιδί να βρεθεί στο ίδρυμα ενώ έχει σπίτι και οικογένεια και αυτό γιατί το κράτος δεν αναγνωρίζει τον άλλον ως γονιό».

Ο ίδιος δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς. «Δεν ξέρεις ποτέ πώς τα φέρνει η ζωή. Αν ήμουν με έναν σύντροφο που θα το ήθελε πολύ θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του. Μόνος μου θα δυσκολευόμουν πολύ».

«Αυτή τη στιγμή μπορεί 100 άνθρωποι να με λένε “παλιοαδερφή”, έχει γίνει τίτλος τιμής πια»

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο κύμα καταγγελιών των τελευταίων ημερών.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε και για τη θεατρική του παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!”, η οποία σήμερα και αύριο θα προβάλλεται μέσω live streaming.

Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης που βρίσκεται στο πλευρό της Αγγελική Λάμπρη είπε χαρακτηριστικά: “Μετά το Παρά Πέντε είχα κουραστεί αρκετά, δεν ήξερα αν μπορώ να συνεχίσω σε αυτούς τους ρυθμούς. Με φόβισε όλο αυτό που είχε γίνει ή ήθελα να δοκιμαστώ και σε άλλα πράγματα. Η κούραση με οδήγησε να αποποιηθώ την ευθύνη που νόμιζα ότι είχα. Το Παρά Πέντε ήταν μια εξωτερίκευση εμπειριών και συναισθημάτων και ονείρων από την παιδική και εφηβική μου ηλικία”.

 Γιώργος Καπουτζίδης εξομολόγηση