Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ράδιο Αρβύλα: Διχάστηκε το κοινό με το φιλί Σερβετά - Κανάκη

«Κλάμα» με το στιγμιότυπο της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα: Διχάστηκε το κοινό με το φιλί Σερβετά - Κανάκη
News 07.05.2021 10:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μπόλικη όρεξη ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα μιας και ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να θυμηθεί ένα βίντεο από τα παλιά και να βάλει το κοινό να ψηφίσει.

Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης σατιρίζει μαζί με τον Γιάννη Σερβετά τον Γιώργο και τη Μαρίνα Πατούλη, και συγκεκριμένα το σπίτι τους, τότε που ο χωρισμός τους έμοιαζε σχεδόν απίθανος.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής της εκπομπής, η παρέα του Αρβύλα διαφώνησε για το ποιος ήταν αυτός που φίλησε πρώτος.

«Ποιος φίλησε ποιον; Ο Αντώνης τον Γιάννη ή ο Γιάννης τον Αντώνη;», ρώτησαν οι «Αρβύλες» τον κόσμο και το κοινό απάντησε στη δημοσκόπηση που έγινε πως ο Αντώνης Κανάκης ήταν αυτός που φίλησε πρώτος.

Το φιλί του Αντώνη Κανάκη με τον Γιάννη Σερβετά στο Ράδιο Αρβύλα

Τότε ρίχνει αυλαία το Ράδιο Αρβύλα

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου έδωσε όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με το Open για τις δύο εκπομπές του, το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, ενώ αποκάλυψε και πότε θα ρίξουν «αυλαία».

Ο Αντώνης Κανάκης πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως το Βινύλιο θα τελειώσει σύντομα και όπως έγινε γνωστό σήμερα, η μουσική εκπομπή που έχει «πάρει το μυαλό» των τηλεθεατών θα σταματήσει αυτή την Παρασκευή.

Όσο για το Ράδιο Αρβύλα, η τελευταία εκπομπή του θα έρθει λίγο μετά, δηλαδή στις 28 Μαΐου.

«Μετά από 5 μήνες καθημερινής επιτυχίας, την Παρασκευή στις 28 Μαϊου, οι Ράδιο Αρβύλα, ολοκληρώνουν τη φετινή τους πετυχημένη σεζόν. Αυτή την Παρασκευή (7/5) ρίχνει αυλαία και το Βινύλιο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Star.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Ανακατατάξεις στην εκπομπή λόγω κορωνοϊού

Ράδιο Αρβύλα: «Δίκασαν» Τον Τριαντάφυλλο - «Είσαι για το "Αννίτα Κοίτα"»

Share