Γιώργος Θεοφάνους: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο

«Το πρώτο χειρουργείο πήγε καλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Θεοφάνους: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο

Λίγο μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Γιώργος Θεοφάνους επικοινώνησε με μηνύματα με τον Γιώργο Λιάγκα και με τη σειρά του ο παρουσιαστής μετέφερε τις δηλώσεις του το σήμερα στο Πρωινό.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εξήγησε πως η πρώτη επέμβαση ήταν επιτυχημένη ενώ αποκάλυψε πως σε περίπου ένα μήνα θα χρειαστεί να κάνει και δεύτερη. Μάλιστα έδειξε να έχει αρκετά καλή διάθεση αφού αστειεύτηκε και για τον τρόπο με τον οποίο θα παίζει πιάνο από εδώ και μπρος.

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους μετά το χειρουργείο

«Το πρώτο χειρουργείο πήγε μια χαρά, σε κανένα μήνα το δεύτερο. Όλα δείχνουν καλά. Και όπως μου έγραψε με χιούμορ η Αλεξίου: “Τώρα θα παίζεις με το αριστερό, όπως παίζω εγώ με το ένα δάχτυλο”», είπε χαρακτηριστικά ο μουσικοσυνθέτης.

Γιώργος Θεοφάνους χειρουργείο

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους (Λάρνακα, 9 Ιανουαρίου 1968) είναι Ελληνοκύπριος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι τα εξής: «Έλα να με τελειώσεις», «Κι έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Παλιόκαιρος», «Ο δικός μου ο δρόμος», «Έχω μια αγάπη», «Το κύμα», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», «Φεγγάρι», «Έλα που φοβάμαι», «Κόκκινη γραμμή», «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία», «Σήμερον που σ' αντίκρισα», «Οι ήρωες», «Δίπλα σε σένα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Δώρο Θεού», «Το μόνο που θυμάμαι», «Πυξίδα», «Μίσησε με» κ.α.

Εκπροσώπησε την Κύπρο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Eurovision με τα τραγούδια «Ταιριάζουμε» (Ευρυδίκη, 1992), «Είμαι άνθρωπος κι εγώ» (Ευρυδίκη, 1994) και «Gimme» (Συγκρότημα One, 2002).

Τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011 υπήρξε μέλος κριτικής επιτροπής στο τάλεντ σόου "X-factor" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο "Αιώνιος Δείπνος" [6], από τους "Σύγχρονους Ορίζοντες". Επίσης, κυκλοφόρησε και μια σειρά από επτά βιβλία νεανικής λογοτεχνίας, με τον γενικό τίτλο «Παραμυθολογία», από τις εκδόσεις "Μένανδρος".

Από το 2009 είναι πρέσβης καλής θελήσεως στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children», με ενεργό ρόλο.