Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαρία Ηλιάκη

Στον αέρα μάλιστα του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαρία Ηλιάκη

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως γνωρίζει Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα μάλιστα του Ευτυχείτε.

Η όμορφη παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο πριν μερικές μέρες γιόρτασε και τη επέτειο τους.

Η ίδια μάλιστα το πρωί της Παρασκευής καλημέρισε τους ακόλουθους τη με μια φωτογραφία που έγραφε: «Που με χάνεις που με βρίσκεις εμένα …στη κουζίνα να τσιμπολογάω»

Με αφορμή λοιπόν την συγκεκριμένη ανάρτηση, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έμαθε το φύλο του μωρού αλλά δεν έχει σκοπό φυσικά να το πει.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είπε πως η Μαρία Ηλιάκη θα γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι!

Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Ηλιάκη

Η νέα ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το σχόλιο της Καινούργιου!

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, δείχνει να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που κάνει στη ζωή της μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη αυτή τη φορά πόσταρε μια νέα της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν μία από αυτούς που τις σχολίασαν και της έγραψε: “Υπέροχη”, με την Μαρία να της απαντά γράφοντας: “σ’αρεσω?”

Ηλιάκη έγκυοςσχόλιο Καινούριου σε Ηλιάκη