Γιάννης Σπαλιάρας: «Στο Survivor έκανα ηλιοθεραπεία γυμνός»

«Αυτά τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πάντα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Σπαλιάρας: «Στο Survivor έκανα ηλιοθεραπεία γυμνός»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και στον Αρτ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο ηθοποιός απασχόλησε εκείνο το διάστημα αρκετά και από τις πρώτες κιόλας μέρες στο παιχνίδι κατάφερε και έγινε πολύ αγαπητός από το κοινό ενώ πολλές φορές έχει αναφερθεί και στο φετινό Survivor.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

«Το φετινό Survivor δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα νομίζω. Έχουμε δει πάρα πολύ ίντριγκα, πολλούς τσακωμούς και νομίζω είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτά τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πάντα. Δεν κυκλοφορούσα γυμνός. Αυτό που έγινε ήταν να πάω σε κάποια γωνία να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός. Άμα βρεθώ σε μια ερημική παραλία μόνος μου, μπορεί να κάνω γυμνός ηλιοθεραπεία για ένα τέταρτο. Νομίζω δεν κάνει παραπάνω».

«Αν βλέπατε τι έχει συμβεί στο Survivor θα άλλαζε η γνώμη σας για αγαπητούς παίκτες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων δεν γινόταν αν μην αναφερθεί στην συμμετοχή του στο Survivor και σε πράγματα που είχαν συμβεί στο παιχνίδι τα οποία και δεν μάθαμε ποτέ.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα.

Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε». Να σας κάνουμε και μια αποκάλυψη Σοκ! Ο Σπαλιάρας έχει ανιψιό που βρίσκεται μέσα στο Survivor 4.