Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη της έξοδος στην εστίαση μετά από έξι μήνες

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη της έξοδος στην εστίαση μετά από έξι μήνες

Την πρώτη της έξοδο σε μαγάζι μετά από έξι μήνες έκανε η εγκυμονούσα Αθηνά Οικονομάκου το βράδυ της Πέμπτης, που φάνηκε να το ευχαριστιέται αρκετά.

Η γνωστή ηθοποιός, που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της, μιας και έφτασε στον 9ο μήνα, θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της και έτσι βγήκε για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες.

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την έξοδο της σε μαγαζί της Κηφισιάς.

Αθηνά Οικονομάκου έξοδος 1

Αθηνά Οικονομάκου έξοδος 2

«Και να συνεχιζόταν η σειρά του χρόνου εγώ θα αποχωρούσα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Έλα στη Θέση μου και στο τέλος του ρόλο της, το οποίο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η αγαπημένη ηθοποιός διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της μιας και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Την ίδια στιγμή αποχαιρέτησε και το τηλεοπτικό της σπίτι, την σειρά στην οποία εμφανίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τέλος τα γυρίσματα λοιπόν για εσάς… Θα σας λείψει η Φαίη;

Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά. Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω. Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει. Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω.

Εν ολίγοις, ακόμα και αν συνεχιζόταν του χρόνου η σειρά, εγώ θα αποφάσιζα να μη συνεχίσω. Όσο για τους συνεργάτες; Μου λείπουν ήδη, αν και είμαι κάθε μέρα στα μηνύματα μαζί τους, γιατί είχαμε περάσει υπέροχα, κάτι που προφανώς συντέλεσε και στην επιτυχία της σειράς.

Αθηνά Οικονομάκου Έλα στη θέση μου

Η οποία ολοκληρώνεται αυτή τη σεζόν;

Θεωρώ πως το Έλα στη θέση μου έχει κι αυτό κλείσει τον κύκλο του και δική μου εκτίμηση είναι πως ναι, θα ολοκληρωθεί. Βέβαια τα πράγματα αλλάζουν, αλλά επειδή ο δικός μου ρόλος, όπως είπαμε, έχει ολοκληρωθεί, εάν αλλάξει όντως κάτι, δεν θα το μάθω άμεσα. Θα περιμένω λοιπόν να δω πώς θα τα φέρει τελικά ο χρόνος.

Στην τηλεόραση τι σας αρέσει να βλέπετε;

Δεν παρακολουθώ κάτι ειδικά, γιατί ώσπου να βάλω τον Μάξιμο για ύπνο δεν ανοίγει τηλεόραση στο σπίτι. Όμως έχω δει κάτι λίγο από όλα, γιατί θέλω να έχω άποψη. Οι “Άγριες μέλισσες”, π.χ., είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, με ωραίο σενάριο, σκηνοθεσία, ηθοποιούς, είναι κάτι που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Κι άλλες δουλειές βέβαια έχουν ενδιαφέρον και κάθε χρόνο είναι και καλύτερα πια νομίζω. Έτσι, ανεβαίνει διαρκώς το επίπεδο και θα μείνουν στον χώρο οι άνθρωποι που πραγματικά το αξίζουν, που είναι αληθινά επαγγελματίες και έχουν κάτι να πουν και να δώσουν.

Τελειώσατε πρόσφατα τα γυρίσματα και τώρα ξεκουράζεστε λίγο πριν από τον τοκετό να υποθέσω;

Όχι ακόμα, γιατί τώρα ολοκληρώνω σιγά σιγά όλες τις υποχρεώσεις που έχουν απομείνει, ώστε να ξεκουραστώ λίγο. Ο χρόνος μέχρι να γεννήσω είναι πολύ λίγος πια, κι επειδή μετά τα πράγματα θα είναι ζόρικα, πρέπει να έχω δυνάμεις. Είμαι πολύ οργανωτική και θέλω να αφήσω τα πάντα στην εντέλεια, ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψω στη δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να επιστρέψω δηλαδή μόνο όταν θα είναι δική μου επιλογή, όταν το νιώσω.

Δηλαδή μέχρι τον 8ο μήνα δεν έχετε καθίσει καθόλου;

Επειδή αντέχω και είμαι άνθρωπος που κουράζεται δύσκολα, συνεχίζω τις δραστηριότητές μου, χωρίς βέβαια να περνάω τα όρια με τέτοιον τρόπο που να δημιουργώ πρόβλημα στην υγεία μου. Αποφασίζω λοιπόν να τα τελειώσω όλα εγώ, για να έχω τον απόλυτο έλεγχο.