Ανδρέας Μπάρκουλης: Το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του - «19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να...»

Απάντησε στις φήμες που θέλουν τον πατέρα του να του έχει καταστρέψει τη ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανδρέας Μπάρκουλης: Το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του - «19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να...»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε ο γιος του Ανδρέας Μπάρκουλη αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τον πατέρα του να του έχει καταστρέψει τη ζωή.

Ο Νίκος Μπάρκουλης έχει μεγαλώσει αρκετά ακι μάλιστα είναι αρκετά ενεργός στα μέσα δικτύωσης και ειδικ΄τοερα στο Tik Tok, όπου ανεβάζει και δικά του βιντεάκια.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος θέλησε να απαντήσει σε δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο αείμνηστος ηθοποιός κατέστρεψε τη ζωή του γιου του, ενώ πριν λίγο καιρό συγκίνησε με μια ανάρτηση του.

Ανδρέας Μπάρκουλης Το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του

Το ξέσπασμα του Νίκου Μπάρκουλη

“Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Νίκος Μπάρκουλης, είμαι 19 ετών και κάνω βίντεο στο Tik Tok. Oι περισσότεροι πιστεύω θα με ξέρετε λόγω αυτού και όσοι δεν με ξέρετε λόγω του Τik Tok, είμαι ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη που έφυγε από τη ζωή πέντε χρόνια πριν.

Έκανα ένα βίντεο, ήταν ένα trend που έλεγε δώσε το χέρι σου στο άτομο που σου κατέστρεψε τη ζωή. Το έδωσα στον πατέρα μου, μόνο που έκανα ένα twist είπα “μπαμπά που έφυγες τόσο νωρίς” εννοώντας που έφυγες τόσο νωρίς από τη ζωή μου μιας και ήμουν τόσο μικρός σε ηλικία.

Οι δημοσιογράφοι απ΄ ότι φαίνεται δε ξέρουν να διαβάζουν και αποφάσισαν να γράψουν στο άρθρο ότι ο πατέρας μου, μου κατέστρεψε τη ζωή και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα. Δεν έχω να δικαιολογήσω κάτι γιατί δεν έγραψα κάτι λάθος. Δε φταίω εγώ αν κάποιος δεν ξέρει την γλώσσα της χώρας του. Απλά να πω ότι με ακολουθάγατε τότε, με ακολουθάτε τώρα και πέντε χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου ακόμα ασχολείστε μαζί του.

19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον, 5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για τη ζωή μου. Δε σας το επιτρέπω”!

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 4 Αυγούστου 1936]. Οι γονείς Βασίλης και Μαρίκα ήταν δάσκαλοι. Σπούδασε υποκριτική και κατά την αποφοίτησή του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό ταλέντο. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1956 και στον κινηματογράφο το αμέσως επόμενο έτος με την ταινία Μαρία Πενταγιώτισσα. Ένα μικρό διάστημα της ζωής του το πέρασε στις ΗΠΑ, όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι. Υπήρξε ένας από τους γοητευτικότερους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '60. Ενδεικτικό της αίγλης του αυτής είναι το σλόγκαν: "Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!". Εμφανίστηκε σε περισσότερες από εκατό ταινίες, παίζοντας κυρίως δεύτερους ρόλους σε δραματικές ταινίες, όπως «Κοινωνία ώρα Μηδέν» (1966), «Κοντσέρτο για πολυβόλα» (1967), «Όλγα Αγάπη μου» (1968), αλλά και κωμωδίες, όπως «Μια Ιταλίδα στην Ελλάδα» (1958), «Διακοπές στην Αίγινα» (1958), «Η Μουσίτσα»(1959), «Μην είδατε τον Παναή» (1962), «Το Δόλωμα» (1964), «Τζένη Τζένη» (1965), «Ησαΐα μη Χορεύεις» (1969), «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» (1970) και η «Θεία μου η χίπισσα» (1970).

Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές κι είχε αποκτήσει τρία παιδιά τη Βίκυ τον Ανδρέα και το Νικόλαο - Γεώργιο. Ζούσε με την τελευταία του σύζυγο, την Μαρία και τον γιο τους Νικόλα στο Νέο Ηράκλειο, και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

O Ανδρέας Μπάρκουλης πέθανε στις 23 Αυγούστου 2016 από καρδιοαναπνευστικά προβλήματα μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα".