Νικολέττα Καρρά: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Και στα δικά σας σύντομα εύχομαι και καλή λευτεριά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νικολέττα Καρρά: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Όλο και περισσότεροι με το πέρας του χρόνου εμβολιάζονται κατά του κορωνοϊού, μια εκ των οποίων είναι και η Νικολέττα Καρρά.

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευεής στο εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής της και έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αυτό έκανε και η Νικολέττα Καρρά, ο οποίος βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο και έκανε το εμβόλιο κατά της COVID-19.

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο, περνόντας με την σειρά της το δικό της μήνυμα.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Καρρά

«Με Astra Zeneca ,έτσι επειδή πάντα στηρίζω οποιον και ο, τι αδικείται και ο, τι πολεμούν όλοι... Ζούμε ιστορικές στιγμές φίλοι μου... Και στα δικά σας σύντομα εύχομαι και καλή λευτεριά....», έγραψε στη λεζάντα η Νικολέττα Καρρά.

Λίγα λόγια για την Νικολέττα Καρρά

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Δραματικής Σχολής Θεάτρου των Αλλαγών.

Σπούδασε ελληνική φιλολογία, στο Τμήμα γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατόπιν σπούδασε στο θέατρο των αλλαγών όπου ταυτόχρονα ξεκίνησε να εργάζεται και ως ηθοποιός. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ως ηθοποιός το 2001 σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς «Το μπέρδεμα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου.

Ακολούθησε μία ακόμη σύντομη εμφάνιση το 2003 στην κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια». Το 2004 συμμετείχε στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της κωμικής σειράς των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» υποδυόμενη μία από τις νέες κρατούμενες των φυλακών της σειράς. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε μαζί με την Κάρμεν Ρουγγέρη, τον Αθηνόδωρο Προυσάλη και τον Μέμο Μπεγνή στο επεισόδιο "Η τιμωρός πεθερά" της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε σε τρεις τηλεοπτικές παραγωγές. Από τη μία είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Ελιές Θρούμπες» στο Alter σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ενώ ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Η ώρα η καλή» και έκανε κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά «Κανείς δε λέει σ' αγαπώ».

Την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στις σειρές «Safe Sex TV Stories», «Το Κόκκινο Δωμάτιο» και στην τηλεταινία «Εκπαιδεύοντας τον Σάκη». Τη σεζόν 2005-2006 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειρά «Φιλοδοξίες» στο Mega Channel. Την ίδια σεζόν ανέλαβε το ρόλο που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, αυτόν της νεαρής γυμνάστριας Μαρίας Παπαδοπούλου που είχε σχέση με τον χαρακτήρα του Σάκη Μπουλά στην κωμική σειρά «Πενήντα Πενήντα».

Η παρουσία της στη σειρά συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στις σειρές «Εντιμότατοι κερατάδες», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και «Μαρία η άσχημη». Την περίοδο 2007-2008 πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κομεντί της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», ενώ παράλληλα έπαιξε μαζί με τον Νίκο Ψαρρά στην κωμική σειρά «Amore Mio». Τον Σεπτέμβριο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία TV.