Νυχτοπερπατήματα για τον Γιώργο Λιβάνη - Εθεάθη σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων

Και περίμενε μήνυμα η Μαριαλένα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νυχτοπερπατήματα για τον Γιώργο Λιβάνη - Εθεάθη σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων

Ο Γιώργος Λιβάνης αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα της επικαιρότητας, κυρίως λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor 4, και τα όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, για να προφυλάξει τόσο τον εαυτό του όσο και την ίδια τη Μαριαλένα, η οποία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στον Άγιο Δομίνικο μιας και δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του εδώ και καιρό.

Η βραδινή έξοδος του Γιώργου Λιβάνη

Ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά του παρά τα όσα βλέπει να εξελίσσονται γύρω από το όνομά του. Προχωράει στην καριέρα του, η οποία έχει πάρει τα πάνω της τον τελευταίο καιρό και φυσικά βρίσκεται πολύ συχνά με φίλους του.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, ο τραγουδιστής εθεάθη σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας μαζί με κοντινούς του ανθρώπους.

Γιώργος Λιβάνης Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σε νέα σχέση ο Γιώργος Λιβάνης; Η αντίδραση φίλου του που άφησε ερωτηματικά!

Το πρωί της Παρασκευής οι φίλοι του Σάκη Κατσούλη, όπως φαίνεται, πήραν σβάρνα τα πρωινάδικα! Ο ένας αρνήθηκε να μιλήσει για την σχέση του με την Μαριαλένα και εκνεύρισε την Κατερίνα Καινούργιου ενώ ο άλλος τα είπε όλα στο Πρωινό χαρτί και καλαμάρι!

Μέχρι και για... επανασύνδεση μίλησε!

"Ο Σάκης είναι συμπαθέστατος. Η Μαριαλένα όταν ήταν πιτσιρίκα δούλευε στο μαγαζί μου και ο Σάκης ήταν τερματοφύλακας, δεν είχε ακόμα επαφή με τα υπόλοιπα. Τον Σάκη τον γνωρίζω 2-3 χρόνια κι έχω να πω ότι μυρίζει επανασύνδεση. Κανένας δεν ξέρει με βεβαιότητα τι γίνεται εκεί μέσα. Ο Σάκης φαίνεται ότι είναι ενθουσιασμένος", είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη...

"Είναι φίλος μου. Αυτή την περίοδο τρέχει πάρα πολύ με τα επαγγελματικά του και είναι πάρα πολύ καλά.", ενώ όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας αν έχει προχωρήσει την ζωή του η αντίδραση του είπε... πολλά!