Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Σε δύσκολη θέση η Μαριαλένα μετά το έπαθλο επικοινωνίας

Έχει απομονωθεί και δεν μιλάει στον Σάκη λόγω του... Λιβάνη!

Survivor 4: Σε δύσκολη θέση η Μαριαλένα μετά το έπαθλο επικοινωνίας
Survivor 08.05.2021 11:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο καιρός περνάει και ο κλοιός στο Survivor 4 όλο και στενεύει. Η Μαριαλένα έχει βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό, τόσο λόγω όσων γίνονται στον Άγιο Δομίνικο, όσο και λόγω των εξελίξεων στην Ελλάδα.

Η σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη και η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο ριάλιτι επιβίωσης, έχουν καταφέρει να πιέσουν πάρα πολύ, μία από τις πιο καλές παίκτριες. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Μαριαλένα ζήτησε και τη βοήθεια της ψυχολόγου της παραγωγής για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Όλα άλλαξαν όμως μετά το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας το οποίο πήγε στους Μπλε. Η Μαριαλένα περίμενε να δει ένα βίντεο από τον σύντροφό της, αλλά αντ΄αυτού είδε μόνο φίλους τους, γεγονός που όπως είπε και η ίδια της στοίχισε αρκετά.

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου.

Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει», είπε η Μαριαλένα μετά το έπαθλο.

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης

Τι συμβαίνει με τις σχέσεις της Μαριαλένας με τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4

Η Μαριαλένα κάθισε μόνη της για λίγες ώρες και πήρε μερικές σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της στο παιχνίδι. Από τη μία δεν θέλει να απομακρύνει τον Σάκη μιας και όπως έχει πει είναι το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δε θέλει να εκθέσει περισσότερο τον Γιώργο Λιβάνη.

Έτσι, οδηγήθηκε στην απόφαση να μείνει για λίγο μακριά από τον Σάκη και να κόψει τις πολλές οικειότητες μέχρι να καταλάβει ποιο είναι το κλίμα στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 Spoiler (9/5): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο

Survivor 4: Πλακώθηκαν πίσω από τις κάμερες Ελένη και Καρολίνα - Τις χώρισε ο Μπόγδανος

Share