Survivor 4 - Μαριαλένα: "Θα ήθελα στο έπαθλο επικοινωνίας να ήταν ο Γιώργος"

Οι ζήλιες του Σάκη και η αμηχανία - Τη "σταύρωσε" για να του πει αν μίλησαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μαριαλένα:

Αφού η Μπλε ομάδα γύρισε σπό το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο κερδισε σήμερα, είχαμε κάποιες ζήλιες ανάμεσα στο "ζευγαράκι" του survivor.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αυτή τη φορά ο Σάκης ήταν αυτός που έκανε τις ζήλιες μιας και είχε άγχος και ρωτούσε την Μαριαλένα ποιος της έστειλε μήνυμα, ανησυχώντας μήπως ο Λιβάνης είχε επικοινωνήσει μαζί της!

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος τη ρώτησε γιατί δεν της έστειλε μήνυμα εκείνος με τη Μαριαλένα να κατεβάζει μούτρα και να δείχνει στεναχωρημένη δηλώνοντας στην κάμερα πως θα ήθελε να τον δει και να της πει κάτι αν και καταλαβαίνει πως μπορεί ο Γιώργος να έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα!

"Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει", δήλωσε χαρακτηριστικά

Ο Ντάφυ αργότερα τη ρώτησε γιατί στεναχωρήθηκε και γιατί κάνει έτσι αφού με τον Σάκη είναι πολύ κοντά εδώ και τόσους μήνες με την Μαριαλένα να σηκώνεται και να φεύγει από κοντά τους φανερά αμήχανη!

Όσα ειπώθηκαν στη Μαριαλένα για τον Λιβάνη

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο"

Σε ακόμη μια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη της.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν βρίσκονται σε ένταση με το Ροδίτη, με τη Μαριαλένα να μη σταματά να πετά «καρφιά» εναντίον του.

Αυτή την φορά, με αφορμή όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του Ηλία, εκείνη επεσήμανε πως αυτός κάνει τα λάθη και όλοι βρίσκονται απέναντί του.

«Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο και για αυτό είμαστε έτσι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας τη… σταυροφορία για να φύγει ο Καφετζής απο το παιχνίδι.