Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία

Με σκορ 10-6...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία

Η μπλε ομάδα είναι δεδομένο, ότι θα χάσει έναν παίκτη της αυτή την εβδομάδα στο Survivor, αλλά εμφανίστηκε αποφασισμένη στο έπαθλο επικοινωνίας, δείχνοντας αντίδραση και παίρνοντας την νίκη, πληρώνοντας την κόκκινη… με το ίδιο νόμισμα.

Μετά τα δύο αγωνίσματα ασυλίας και τους τσακωμούς τους, όπου οι «Κόκκινοι» κυριάρχησαν απόλυτα, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για ένα έπαθλο με φαγητό και επικοινωνία.

Αυτή την φορά, οι «Μπλε» όχι απλά μπήκαν καλύτερα στο ματς με 3-0, αλλά δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα.

Όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι παίκτες της κόκκινης ομάδας, οι «Μπλε» επικράτησαν με 10-6 και θα απολαύσουν άλλο ένα ιδιαίτερο έπαθλο, τρώγοντας λουκούλειο γεύμα και μιλώντας με φιλικά τους πρόσωπα.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο"

Σε ακόμη μια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη της.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν βρίσκονται σε ένταση με το Ροδίτη, με τη Μαριαλένα να μη σταματά να πετά «καρφιά» εναντίον του.

Αυτή την φορά, με αφορμή όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του Ηλία, εκείνη επεσήμανε πως αυτός κάνει τα λάθη και όλοι βρίσκονται απέναντί του.

«Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο και για αυτό είμαστε έτσι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας τη… σταυροφορία για να φύγει ο Καφετζής απο το παιχνίδι.