Στο νοσοκομείο η μητέρα της Σοφίας Παυλίδου

Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η μητέρα της Σοφίας Παυλίδου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Παυλίδου, θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως η μητέρα της, νοσηλεύεται από τη Μ. Παρασκευή στο ΑΧΕΠΑ.

Η αγαπημένη ηθοποιός, λίγο καιρό μετά την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό, έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με αφορμή τη γιορτή της μητέρας και έτσι, αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και η δική της μαμά.

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου για τη μητέρα της

«Η γιορτή της μητέρας σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Χρόνια πολλά και στη δίκη μου τη μανούλα, που από τη Μεγάλη Παρασκευή νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ .

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με περιστατικά COVID η μητέρα μου χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως καθώς κάποιες κύστες που δημιουργήθηκαν στην περιοχή του εγκεφάλου της άρχισαν να τη δυσκολεύουν στην κίνηση.

Απαγορεύεται η είσοδος σε οποιοδήποτε συγγενή ή μη κι έτσι η μητέρα μου είναι μονή σε ένα κρεβάτι με δυσκολία στην κίνηση ώστε να αυτοεξυπηρετείται...

Λογικό που δεν επιτρέπεται να μπαίνει κανείς από τη στιγμή που ανεβαίνει ο ασθενής στο δωμάτιο του, καθώς τα κρούσματα είναι πολλά και χρειάζεται να προστατευτούν οι υπόλοιποι ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό ,όμως πως αντέχεται να μην μπορείς να βοηθήσεις ,να είσαι δίπλα στον άνθρωπο σου τώρα που έχει την ανάγκη σου? Αυτό δεν παλεύεται ...

Έχω ελπίδα, έχω πίστη κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα των γιατρών που την παρακολουθούν. Έχω και την Κατερίνα, νοσηλεύτρια που είναι η επαφή μου με τη μητέρα μου ,που την προσέχει σαν να είναι δίκη της μητέρα και την ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό!
Μαμά μου θα περάσει όλο αυτό σύντομα και θα είμαστε πάλι όλοι μαζί με σένα υγιή και χαρούμενη όπως είσαι πάντα από τότε που σε ξέρω.

Υ.Γ.Η μαμά είναι 80 ετών. Όταν σας λέω ότι έχω καλό γονίδιο...», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε.

Η συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδου στο The 2night Show

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, τη «Φάρμα», αλλά και στην βία που είχε υποστεί στο παρελθόν από συνάδελφο της.

Αρχικά για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο είπε: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση γιατί την έχουμε δουλέψει πολύ». Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά στον Λυκαβηττό την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Αθήνα.

Αναφερόμενη στη Φάρμα και στην οικειοθελή αποχώρηση της ανέφερε: «Έφυγα γιατί έπαθα έναν πανικό. Αισθάνθηκα ότι δεν θα ανταπεξέλθω στα αγωνίσματα».

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo. Γιατί δεν ήμουν εγώ η αφορμή. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες “που δεν σε ακούσαμε τότε”, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στη Φαίη Σκορδά.

Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου. Τότε ήταν μια περίοδος με ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή.

Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα, συνδυαστικά με το ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Και συνέχισε: «Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω».