Χριστίνα Μπόμπα: «Μετακομίσαμε σε ένα σπίτι δίπλα στη Φάρμα»

«Πρέπει να μένω συνέχεια στο σπίτι και ο Σάκης έχει συνέχεια γυρίσματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: «Μετακομίσαμε σε ένα σπίτι δίπλα στη Φάρμα»

Το πρωί της Κυριακής, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μετακομίσει μαζί με τον αγαπημένο της σε ένα σπίτι κοντά στη Φάρμα για να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Η πανέμορφη εγκυμονούσα αναφέρθηκε στα άγχη που έχει για την εγκυμοσύνη της ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή του αγαπημένου της στη Φάρμα.

Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας Μπόμπα για την εγκυμοσύνη της και τον Σάκη Τανιμανίδη

Έχουμε μετακομίσει σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος πάνω στο βουνό. Είμαστε πολύ κοντά στη Φάρμα. Εγώ λόγω της δίδυμης κύησης πρέπει να μένω συνέχεια στο σπίτι και ο Σάκης έχει συνέχεια γυρίσματα, οπότε ήρθαμε εδώ για να είμαστε κοντά και για να ξεφύγουμε λίγο.

Έχω κολλήσει με τη Φάρμα, πηγαίνω στα γυρίσματα αλλά δεν μπορώ να μπαίνω μέσα να τα παρακολουθώ live. Μου αρέσει να βλέπω τον Σάκη στη Φάρμα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Έχω αρχίσει να έχω λίγο άγχος, να σκέφτομαι πώς θα τα καταφέρω με τα δύο μωράκια αλλά η χαρά μας είναι πάρα πολύ μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Έκανε τις πρώτες της αγορές για τα δίδυμα κοριτσάκια της

Τις αγορές έχει ξεκινήσει ήδη η Χριστίνα Μπόμπα για τα δίδυμα κοριτσάκια της που πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε περίπου δύο μήνες.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μπορεί να δυσκολεύτηκε να μείνει έγκυος, όμως το ζευγάρι τα κατάφερε και θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η Χριστίνα διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει ήδη ξεκινήσει τις παιδικές ετοιμασίες. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις αγορές της στο instagram.

“Σιγά σιγά μπαίνουμε στο mood. Ξεκινήσαμε να παίρνουμε τα πρώτα μας πραγματάκια… φωλίτσες ξεχωριστές για την καθεμία βγαλμένες από παραμύθι” έγραψε λεζάντα της ανάρτησης.

Χριστίνα Μπόμπα αγορές για τα μωρά