Στράτος Τζώρτζογλου: Οι πρώτες φωτογραφίες του εκτός Φάρμας με την Σοφία Μαριόλα

Η πρώτη του έξοδος μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι περιπέτειας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στράτος Τζώρτζογλου: Οι πρώτες φωτογραφίες του εκτός Φάρμας με την Σοφία Μαριόλα

Εκτός Φάρμας βρίσκεται πλέον ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος δεν έχασε φυσικά λεπτό και έκανε την πρώτη του έξοδο, παρέα φυσικά με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα αλλά και μερικούς φίλους.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να ήταν ένα από τα φαβορί στο παιχνίδι, μιας και τις περισσότερες φορές ήταν ο πιο δημοφιλής παίκτης, ωστόσο κλήθηκε να μονομαχήσει με τον Ντούπη και τελικά ηττήθηκε.

Μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι περιπέτειας, ο Στράτος βγήκε παρέα με φίλους και την Σοφία Μαριόλα, η οποία απαθανάτισε την πρώτη έξοδο του αγαπημένου του και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η πρώτη έξοδος του Στράτου Τζώρτζογλου μετά την Φάρμα

«My baby is back. Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι.. αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ!

Ενέπνευσες και απέδειξες οτι η ψυχή δεν εχει ηλικια και όρια.. Εισαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλα μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφου φάει καλά (γύρισε - 16 κιλα) και μάθω τα πάντα» έγραψε η Σοφία Μαριόλα.

Στράτος Τζώρτζογλου φωτογραφία 2

Στράτος Τζώρτζογλου φωτογραφία 1

«Κάποιοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εμένα λόγω της διαφοράς ηλικίας μου με τον Στράτο»

Η Σοφία Μαριόλα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μίλησε για την σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου και την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Η Φάρμα που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

«Η αλήθεια είναι ότι στη αρχή με πείραξε που ο Στράτος Τζώρτζογλου πήγε στη Φάρμα. Το σπίτι μου φάνηκε τεράστιο και άδειο μόλις έμεινα μόνη. Είναι 140 τ.μ. το σπίτι. Είναι έντονη προσωπικότητα... Έχω δύο εβδομάδες τον δω. Μου λείπει πολύ!», είπε αρχικά.

Ενώ, στη συνέχεια προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα με τον ηθοποιό να έχει ξεσπάσει σε κλάματα, αφού όπως είπε του λείπει πολύ η σύζυγός του και ο γιος του τώρα που είναι μέσα στο παιχνίδι.

«Αγχώθηκα όταν αγωνιζόταν αλλά είδα στα μάτια του τη φλόγα που έχει όταν παίζει θέατρο ή έχει ένα βιβλίο. Έχει έναν τσαμπουκά που λέει ότι “θα τα καταφέρω”. Θέλει να βγει νικητής, χωρίς να μειώσει τον αντίπαλο», είπε για την συμμετοχή του στην Φάρμα.

«Έχουμε 25 χρόνια διαφορά αλλά δε έχει καμία σημασία. Στην αρχή σκέφτηκα τη διαφορά ηλικίας και επειδή ήταν και επώνυμος δεν ήθελα να είμαι κάτι που θα φανεί προς τα έξω και θα με μειώσει.

Άκουσα από ανθρώπους ότι ο Στράτος είναι μεγάλος για μένα και κάποιοι απομακρύνθηκαν, μάλιστα, εκείνο το διάστημα, γιατί ο κόσμος μπορεί να έχει μια δεύτερη και τρίτη σκέψη. Σημασία έχει η ψυχή και με τον Στράτο έχουμε την ίδια ψυχή. Κάθε ημέρα ευγνωμονώ το Θεό που τον γνώρισα».