Κόνι Μεταξά: Ξεκαθάρισε το παρασκήνιο πίσω από το ξέσπασμα της

«Βγήκαν κάποιοι «διατροφολόγοι» και ξεκίνησαν ένα κίνημα να κάνουν report σε εμένα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά: Ξεκαθάρισε το παρασκήνιο πίσω από το ξέσπασμα της

Το πρωί της Δευτέρας, η Κόνι Μεταξά συνδέθηκε μέσω skype στο Πρωινό, με αφορμή το ξέσπασπα που είχε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Η νεαρή τραγουδίστρια ξέσπασε αναφορικά με το μπούλινγκ που δέχεται συνεχώς και συγκεκριμένα για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε για τις «κακές τροφές».

Έτσι η Κόνι το πρωί της Δευτέρας μίλησε στο Πρωινό και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και που οφείλεται όλο αυτό το ξέσπασμα της.

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά

“Θεωρώ ότι πλέον έχουμε περάσει σε μια εποχή που πρέπει να δείχνουμε και εμείς που είμαστε στα social media κάθε μας πλευρά, όχι μόνο τα καλά, δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ επειδή αποφάσισα να δείχνω μόνο αληθινά πράγματα, να λέω να την πραγματική μου άποψη, να μην βάζω φίλτρα, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος ότι έχουμε και εμείς συναισθήματα.

Ανέβασα ένα βίντεο με τη διατροφή που κάνω, επειδή μου το ζήτησαν οι followers μου, μαζί με τη κοπέλα που τη δημιούργησε με τη βοήθεια των διατροφολόγων. Μου ζήτησαν να τους κάνω ένα βίντεο για να του απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Και έκανα εγώ ένα βίντεο – συνέντευξη με την κυρία Δέσποινα. Βγήκαν μερικοί διατροφολόγοι και άρχισαν ένα κίνημα που έλεγαν να κάνουν report σε εμένα, στο προφίλ μου και στο βίντεο, γεγονός που μπορεί να σου κατεβάσει το προφίλ, αν έχεις επαγγελματικό προφίλ και εγώ να μην μπορώ να εργαστώ. Δεν τους άρεσε που η συγκεκριμένη κοπέλα έλεγε αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτοί έκαναν report σε εμένα.

Εγώ βρήκα το τηλέφωνο αυτής της κοπέλας και την πήρα τηλέφωνο. Της εξήγησα ότι ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν σωστός. Έπρεπε να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου και να μου πει τα προβλήματά της. Εγώ κατέβασα το βίντεο, όταν συνειδητοποίησα ότι τους έχει πειράξει τόσο πολύ, αλλά περισσότερο το έκανε για να μην πάρω άλλα report και να μην κλείσει το προφίλ μου. Εγώ την πήρα τηλέφωνο για να της εξηγήσω όλα αυτά τα πράγματα και εκείνη γέλαγε, όταν της έλεγα ότι έχω επαγγελματικό προφίλ, με ειρωνευόταν και μου μίλαγε πάρα πολύ άσχημα. Οπότε όταν έκλεισα το τηλέφωνο, έσκασα”.

«Δεν “φλεξάρω” τον πλούτο μου, ίσα ίσα είμαι...»

Με αφορμή το σχόλιο ενός follower της, η Κόνι Μεταξά προχώρησε σε ένα ξέσπασμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κόνι είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, της ζήτησαν να τους δείξει πώς τακτοποιεί τη γκαρνταρόμπα της και έτσι η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο ντουλάπα της προκειμένου να αποκαλύψει και τα tips που ακολουθεί.

Αυτό στάθηκε αφορμή όμως για έναν ακόλουθο της να την κατηγορήσει πως κάνει επίδειξη πλούτου σε μια εποχή που μερικοί άνθρωποι δεν έχουν δεύτερη αλλαξιά.

Η Κόνι ενοχλήθηκε αρκετά από το συγκεκριμένο μήνυμα και για αυτόν τον λόγο θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της, ενώ πριν μερικές μέρες απάντησε και για τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυο.

“Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα.

Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε; Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου. Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου όπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη”.

Κόνη Μεταξά ξέσπασε με το σχόλιο ενός follower για επίδειξη πλούτου

Κόνη Μεταξά ξέσπασε με το σχόλιο ενός follower