Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Έτσι αντέδρασε ο γιος τους όταν του είπαν πως θα ξανά συνεργαστούν τηλεοπτικά

«“Α, ωραία! Μεγάλη βλακεία κάνετε!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Έτσι αντέδρασε ο γιος τους όταν του είπαν πως θα ξανά συνεργαστούν τηλεοπτικά

Το πρωί της Κυριακής, η κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε στα παρασκήνια του Πρωινού και συνάντησε φυσικά την Φαίη Σκορδά.

Η όμορφη παρουσιάστρια που γιόρταζε χθες την γιορτή της μητέρας, αφού πρώτα μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη πρωινή ζώνη, αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, μόλις τους είπε πως θα ξανά συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Αγαπώ πάρα πολύ το Πρωινό, είναι πια η καθημερινότητά μου. Συνειδητή επιλογή, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η επιστροφή του Γιώργου είναι κάτι οικείο.

Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα βρισκόταν και πάλι στο Πρωινό, ενώ ο μικρός είπε: “Α, ωραία! Μεγάλη βλακεία κάνετε, γιατί θα μαλώσετε στην εκπομπή και μετά θα διώξουν τη μαμά από τη δουλειά, θα διώξουν και τον μπαμπά και θα μείνουμε χωρίς λεφτά».

Τεστ κορωνοϊού για τα παιδιά της Φαίης Σκορδά

Στο σχολείο επέστρεψαν από σήμερα 10/5 και τα παιδιά της Φαίης Σκορδά και πριν τους πάρει το σχολικό, έκαναν τα υποχρεωτικά self test για να μπορέσουν να μπουν στις αίθουσες. Η παρουσιάστρια είναι πολύ προσεκτική, ειδικά με τους γιους της, καθώς είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό και γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να συμβεί με την υγεία τους.

Μια ημέρα πριν πάει στα στούντιο του ΑΝΤ1 για να μας καλημερίσει μέσα από το Πρωινό, βοήθησε τον Γιάννη και τον Δημήτρη να κάνουν τα self test.

Αφού λοιπόν βγήκαν αρνητικά, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φαίη Σκορδά παιδιά self test