Masterchef 5 - Σκορδάκης: «Ο Αλέξανδρος θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα»

Έριξε τα «καρφιά» του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Σκορδάκης: «Ο Αλέξανδρος θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα»

Το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τον πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού Masterchef, Νίκο Σκορδάκη.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του ενώ μάλιστα δε δίστασε να ρίξει τα καρφιά του για τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Οι δηλώσεις του Νίκου Σκορδάκη

«Το χώρισμα που έκανε ο Αλέξανδρος ήταν τελείως στρατηγικό. Το παιδί θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα.

Δεν μπορεί να μαγειρεύει στα ίσα με δυνατούς αντίπαλους. Δεν μου άρεσε, σίγουρα, αλλά δεν πειράζει, ο Παύλος μια χαρά τα κατάφερε.

Τον έχω συνηθίσει τον Αλέξανδρο, όλο έτσι κερδίζει, πάντα βρίσκει τους αδύναμους αντιπάλους και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στο παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο ξαναμπήκε». Δείτε εδώ και τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου, σε περίπτωση που το χάσατε!

Τι θα δούμε απόψε, 10 Μαϊου, στο Masterchef 5

Την περασμένη Πέμπτη 6/5 η ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5, είχε πολλές αστοχίες και σήμερα 10/5 οι ομάδες θα πρέπει να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, αφού οι τρεις κριτές θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί με όλους.

Η αποκάλυψη των βαθμολογιών στο Συμβούλιο θα αναδείξει μία νικήτρια Ομάδα ενώ τα μέλη των άλλων δύο θα παλέψουν στη Δοκιμασία Ασυλίας.

Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στους 8 του φετινού MasterChef; Ένα συμβούλιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές έρχεται σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου στις 21.00 στο Star.