Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef 5 Highlights (7/5): Η στρατηγική του Αλέξανδρου, η λύπη του Διονύση και το πιάτο που αηδίασε τον Κοντιζά

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

MasterChef 5 Highlights (7/5): Η στρατηγική του Αλέξανδρου, η λύπη του Διονύση και το πιάτο που αηδίασε τον Κοντιζά
TV24 07.05.2021 07:20
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την στρατηγική που ακολούθησε ο Αλέξανδρος, στην λύπη του Διονύση με την αποχώρηση της Ανούς και στο πιάτο που έκανε τον Κοντιζά να αηδίασει.

Τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5

Η στρατηγική του Αλέξανδρου φέρνει τα πάνω κατω

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού με τα πλεονεκτήματα που είχε πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας.

Αρχικά, διαμόρφωσε τις Ομάδες και στη συνέχεια επέλεξε τους αρχηγούς. Τέλος μοίρασε τα κουτιά με τα βασικά υλικά στην κάθε Ομάδα.

O Αλέξανδρος όμως αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα. Έτσι έβαλε την Μαρίνα μαζί με τον Ιωάννη μιας και οι δυο τους έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους ενώ διάλεξε για τη δική του ομάδα τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι, δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του διαγωνισμού.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Διονύσης με την αποχώρηση της Ανούς

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Διονύσης έδειξε πόσο πολύ του έχει στοιχίσει ψυχολογική η αποχώρηση της Ανούς μετά τη χθεσινή απαιτητική δοκιμασία. Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα τόνισε πως θα τη βρει με το που τελειώσει το παιχνίδι.

Οι παίκτες έπρεπε να αντιμετωπίσουν σήμερα μία αρκετά απαιτητική ομαδική δοκιμασία, η οποία μάλιστα έγινε ακόμα πιο δύσκολη με τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του ο Αλέξανδρος.

Ο Διονύσης, φανερά συγκινημένος που η Ανούς έλειπε από την κουζίνα, δε δίστασε να παραδεχθεί πως είναι η αποχώρηση που τον στενοχώρησε περισσότερο.

«Αποχώρησε η Ανούς. Ήταν αυτή η οποία έθετε τις ισορροπίες στο κεφάλι μου, γιατί, ξέρουμε, με τον εγκλεισμό είναι δύσκολα, τόσα πολλά άτομα, η διαχείριση. Σίγουρα είναι βαρύ. Είναι η πιο βαριά αποχώρηση που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Η ζωή συνεχίζεται. Το παιχνίδι τελειώνει όπου να ‘ ναι. Δεν έχει μείνει πολύ. Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης.

MasterChef 5 Διονύσης Ανούς

Το πιάτο που αηδίασε τον Σωτήρη Κοντιζά και τον έκανε να το φτύσει

Μέτρια σχόλια πήρε η μπλε ομάδα για το ορεκτικό της, ωστόσο κατά γενική ομολογία οι προσπάθειες και των τριών ήταν καλές.

Όσον αφορά στο κυρίως πιάτο, το σπανάκι της μπλε ομάδας ήταν καμένο, γεγονός που έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά να το βγάλει από το στόμα του με μια χαρτοπετσέτα. Από εκεί και πέρα το κουνουπίδι της κίτρινης ομάδας δεν πήγε καλά όπως και το κρεμμύδι. Το πιάτο της κόκκινης ομάδας ήταν σωστό και ωραίο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: "Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες"

Masterchef 5: Πάρτυ στο Twitter με την παραμονή του Τζιοβάνι στον διαγωνισμό

Share