MasterChef 5 - Ιωάννης: «Η Μαρίνα έχει πει ότι την γουστάρει όλο το σπίτι»

«Νομίζω εγώ την έχω γλιτώσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Ιωάννης: «Η Μαρίνα έχει πει ότι την γουστάρει όλο το σπίτι»

Νέες «μπηχτές» εναντίον της Μαρίνας άφησε ο Ιωάννης στο MasterChef, με τη σχέση των δύο παικτών να είναι ολοένα χειρότερη και τον δεύτερο να μη διστάζει για ακόμη μια φορά να ρίξει τα «πυρά» του στη συμπαίκτριά του.

Μπορεί ο Ιωάννης να διεκδικεί την παραμονή του στο διαγωνισμό, με αντιπάλους τον Τζιοβάνι και την Ανούς, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει τη Μαρίνα από την πρώτη στιγμή, που έχουν γυρίσει στο σπίτι και, αυτή την φορά, έκανε λόγο για τις… ερωτικές της κατακτήσεις.

Η αλήθεια είναι πως πριν από λίγο καιρό, η Μαρίνα είχε αναφερθεί στον Διονύση και είχε αποκαλύψει πως έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα» μαζί της.

«Έχει πει ότι τη γουστάρει το μισό σπίτι, νομίζω ότι προς το παρόν εγώ την έχω γλιτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και, αμέσως μετά, είδαμε τη Μαρίνα να τραγουδά το «Στην Καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη αφού πρώτα είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την Μαργαρίτα.

Τα καρφιά του Ιωάννη στην Μαρίνα στο MasterChef 5

Αυτή είναι η 3άδα του τελικού

Τα στοιχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει για το ποιος θα «στεφθεί» φέτος «MasterChef» και αυτά αφορούν στο πρόσωπο του Τζιοβάνι Σκαράτζι και της Μαργαρίτας Νικολαΐδη. Ωστόσο, κάποιοι θα δυσαρεστηθούν, αφού ο πρώτος δεν φτάνει ούτε στην τετράδα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή εμείς να βλέπουμε στις οθόνες μας την τελική 9άδα του διαγωνισμού, η αλήθεια όμως είναι πως τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει τόσο που οι συμμετέχοντες έχουν μείνει τέσσερις..

Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός και Διονύσης Σαρακίνης είναι η τετράδα του τελικού. Ωστόσο o Αλέξανδρος θα είναι αυτός που δεν θα καταφέρει να φτάσει στην τελική 3άδα, δηλαδή μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Άρα, Μαρίνα, Μαρίνα και Διονύσης θα μονομαχήσουν στις κουζίνες για να φτάσουν στο σημείο όπου θα μαγειρέψουν για το μεγάλο έπαθλό.

MasterChef 5 Spoiler 4άδα τελικού