MasterChef 5 - Spoiler: Αυτή είναι η 4άδα του τελικού

Μένει εκτός ο Τζιοβάνι Σκαράτζι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Spoiler: Αυτή είναι η 4άδα του τελικού

Τα στοιχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει για το ποιος θα «στεφθεί» φέτος «MasterChef» και αυτά αφορούν στο πρόσωπο του Τζιοβάνι Σκαράτζι και της Μαργαρίτας Νικολαΐδη. Η πραγματικότητα όμως δεν επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις των φανατικών του ριάλιτι!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Μπορεί αυτή τη στιγμή εμείς να βλέπουμε στις οθόνες μας την τελική 9άδα του διαγωνισμού, η αλήθεια όμως είναι πως τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει τόσο που οι συμμετέχοντες έχουν μείνει τέσσερις. Το TiVi Σίριαλ έμαθε ποιοι είναι αυτοί και σας παρουσιάζει τους μάγειρες που θα διεκδικήσουν τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του πέμπτου κατά σειρά Ελληνα «MasterChef». Ποιος παίκτης φέρεται να αποχωρεί μάλιστα την Τετάρτη 5/5;

Αυτά τα ονόματα πάνε στον τελικό του MasterChef 5

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Οταν πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής η Μαργαρίτα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν σε θλίψη καθώς το ταλέντο της στην κουζίνα είναι αδιαπραγμάτευτο. Ομως τελικά δεν είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει το κοινό, αλλά το μεγαλείο της ψυχής της και ο τρόπος που φέρεται στους συμπαίκτες της από την αρχή προβολής του πρότζεκτ. Η μαγείρισσα από τη Μυτιλήνη επέστεψε και είναι έτοιμη να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. Τι και αν κέρδισε το «Silver Award» και τα 10.000 ευρώ; Οι τηλεθεατές δεν θα ησυχάσουν να δεν τη δουν με το τρόπαιο στο χέρι!

Μαρίνα Ντεμολλάι: Είναι αλήθεια πως η Μαρίνα μετά την επιστροφή της στον διαγωνισμό, άρχισε να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιο φιλικό προς τους συμπαίκτες της, να παραμερίζει το «εγώ» της και να κρατά μια πιο ουδέτερη στάση στα λόγια της, όμως το κοινό δεν μπορεί να ξεχάσει. Παρά λοιπόν τη στροφή που έκανε στη συμπεριφορά της και το γεγονός πως έχει μαγειρική αντίληψη, κανείς δεν θέλει να τη δει στην τελική δυάδα. Οπως όλα δείχνουν πάντως, στην τετράδα θα τη δούμε!

MasterChef 5 Spoiler 4άδα τελικού

Αλέξανδρος Συνοδινός: Πώς γίνεται ένας μάγειρας που έχει δουλέψει στα εστιατόρια του Γκόρντον Ράμσεϊ στην Αγγλία, να βγαίνει τόσες φορές προτεινόμενος και να δυσκολεύεται να πάρει πίσω τη λευκή του ποδιά στη διαδικασία επιστροφής; Και όμως, γίνεται... Ο Αλέξανδρος, με τον ευγενικό του χαρακτήρα και τις επιδόσεις του, επέστεψε στον διαγωνισμό δριμύτερος αλλά και διαβασμένος. Θα είναι ένας από τους τέσσερις του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού!

Διονύσης Σαρακίνης: Η αγαπημένη του Ανούς ή αλλιώς το στήριγμά του, όπως συχνά την αποκαλεί, θα φύγει από τον διαγωνισμό και αυτό θα πεισμώσει ακόμα περισσότερο τον Διονύση, που στο παρελθόν έχει μαγειρέψει για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Με όπλο τις ικανότητές του, και πάντα με το τυχερό του βραχιόλι περασμένο στο μπράτσο, θα μονομαχήσει και θα φτάσει πολύ ψηλά. Η θέση του στην τετράδα του ριάλιτι είναι επιβεβαιωμένη.

Εκτός τελικού ο Τζιοβάνι Σκαράτζι!

Μέχρι στιγμής, όποιος αποχωρεί από τον διαγωνισμό, τονίζει στους κριτές πως ο Τζιοβάνι θα είναι ένας από τους δύο που θα διεκδικήσουν τα χρήματα και τον τίτλο, οι πληροφορίες μας όμως άλλα λένε... Ο γοητευτικός Ιταλός, προς απογοήτευση όλων των τηλεθεατών, δεν θα καταφέρει να φτάσει ούτε στην τελική πεντάδα. Θα αποχωρήσει σε μια από τις επόμενες δοκιμασίες, με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και την ανυπομονησία για το τι θα γίνει στο μέλλον εκτός της κουζίνας του «MasterChef». Κρίμα.. Αυτός ο παίκτης ωστόσο είναι ο νικητής!