Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Αρπάχτηκαν Μαργαρίτα και Μαρίνα

«Εγώ δε σε έβρισα»

MasterChef 5: Αρπάχτηκαν Μαργαρίτα και Μαρίνα
TV24 05.05.2021 21:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται στο MasterChef η Μαργαρίτα και η Μαρίνα, με τις δύο παίκτριες να έχουν έναν έντονο διάλογο τη στιγμή, που οι συμπαίκτες τους μαγείρευαν, για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς είναι οι υποψήφιοι και ένας εξ αυτών δε θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα - δείτε εδώ ποιος - αλλά στον εξώστη ασχολήθηκαν και με θέματα του σπιτιού, αφού οι συμπαίκτες τους δεν ήθελαν να τους μιλούν. Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, η Μσργαρίτα μπήκε σε μια διαδικασία σύγκρισης της Μαρίνας με την φίλη της, Κωνσταντίνα.

«Εγώ δε σε έχω προσβάλει έτσι, δεν έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο για σένα», είπε η Μαρίνα εκείνη τη στιγμή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μαργαρίτας. «Δική σου φίλη ήταν, ζούμε το θέατρο του παραλόγου», ανέφερε στην κάμερα, συνεχίζοντας και την κόντρα στον εξώστη.

H ένταση ανάμεσα στη Μαργαρίτα με την Μαρίνα στο MasterChef

«Θέλω νικήτρια την Μαργαρίτα»

Ο Στέφανος Χίλας μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, αναφέρθηκε στην καλύτερή του στιγμή στο παιχνίδι και μίλησε για την Μαργαρίτα.

Όπως είπε ο μάγειρας, θα ήθελε να δει την πρώην συμπαίκτρια του νικήτρια του ριάλιτι γιατί είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει και είναι επίσης ιδιαίτερη ψυχή.

Η πιο χαρούμενη στιγμή;

Ήταν η μέρα που πήρα τα τρία ναι στην οντισιόν. Θυμάμαι πως όταν πήρα το δεύτερο, από τον κύριο Κοντιζά, μου είχαν κοπεί τα πόδια. Όταν το είπε και ο κύριος Ιωαννίδης, λύγισα. Ήταν κάτι σαν όνειρο. Αν και το ήθελα πάρα πολύ, δεν περίμενα πως τελικά θα το ζούσα.

MasterChef 5 Στέφανος Χείλας

Ποιον θέλετε νικητή;

Σίγουρα τη Μαργαρίτα. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, αλλά και ένα παιδί με μια ιδιαίτερη ψυχή. Το αξίζει. Μετά, θα ήθελα και τον Διονύση, που έχει μια σταθερή και ωραία πορεία.

Τι σημαίνει για εσάς μαγειρική;

Επάγγελμα ψυχής. Πρέπει να βγαίνει από την ψυχή σου το να μαγειρέψεις. Εγώ είμαι ένας μάγειρας ψυχολογίας. Αν δεν δώσω αγάπη στο φαϊ, δεν θα βγει καλό. Αν μαγειρέψεις με αγάπη, θα έχεις ένα πολύ καλό πιάτο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - spoiler: Αυτή είναι η 3άδα του τελικού

Λία Μακροστέργιου: Συμμετείχε και σε άλλο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής εκτός από το Masterchef

Share