Στέλιος Κρητικός: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, δεν το βλέπω φέτος, είναι πολύ σκληρό ριάλιτι»

«Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στέλιος Κρητικός: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, δεν το βλέπω φέτος, είναι πολύ σκληρό ριάλιτι»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την στη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια του αλλά και αλλά και για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχτεί.

Οι δηλώσει του Στέλιου Κρητικού

«Ξεκίνησα τα βίντεο με τα παιδιά μου για να περάσει η ώρα, αλλά μας αγκάλιασε ο κόσμος και οι εταιρείες. Τώρα κάνουμε διαφημιστικά. Αφιέρωνα διπλό και τριπλό χρόνο στα παιδιά μου από την αρχή του διαζυγίου. Χώρισα με τη μαμά τους, όχι μαζί τους. Με την κόρη μου έχω βρει τον δάσκαλό μου. Κάποτε ο γιος μου, ο Άρης, κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα. Ανατριχιάζω που το θυμάμαι, έσπασα… ρεκόρ κολύμβησης για να τον βγάλω έξω.

Όταν δούλευα στο πρωινό του Mega, μου έλεγαν δημοσιογράφοι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συνεντεύξεις όπως εσύ. Θα το ξαναέκανα με μεγάλη χαρά. Έμενα μαζί με τα δύο μου αδέλφια και τη γιαγιά μας σε 10 τετραγωνικά, ευτυχία! Απέρριψα δουλειά για σεξουαλικούς λόγους. Ήθελαν να τους δώσω κάτι ως αντάλλαγμα.

Δεν το βλέπω το Survivor, είναι πολύ σκληρό ριάλιτι και δεν μου αρέσει. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί. Δεν παίρνω θέση για τον χαρακτήρα κανενός γιατί βλέπουμε 1 ώρα το 24ωρο. Ήταν καταπληκτική εμπειρία για μένα. Δεν θα ξαναπήγαινα εύκολα, παρά μόνο για οικονομικούς λόγους».

Στέλιος Κρητικός για το survivor

Η αποκάλυψη που έκανε για το χρηματικό έπαθλο από το Survivor

Μια αποκάλυψη έκανε ο Στέλιος Κρητικός για το χρηματικό έπαθλο από το Survivor. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι, αλλά και στις φωτογραφήσεις με τα εσώρουχα που έχει κάνει με τον γιο του.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Στέλιος Κρητικός στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αρτ, αναφέρθηκε στα χρήματα που πήρε από τα τηλεοπτικά reality στα οποία συμμετείχε, στις φωτογραφήσεις με τα εσώρουχα που έχει κάνει με τον γιο του Μιχαήλ Άγγελο, αλλά και στον Μάρκο Σεφερλή.

“Με το που τελείωσε το Survivor πήρα τα χρήματα. Στο Globetrotters πήρα και προκαταβολή για να μπορέσω να φύγω και να αφήσω χρήματα στην οικογένειά μου και πληρώθηκα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Με τα χρήματα του Survivor άνοιξα αυτόν τον χώρο. Ήταν πάρα πολύ καλά τα λεφτά και ήταν και ο λόγος που πήγα.

Εννοείται ότι νιώθω άνετα για τη φωτογράφιση με τα εσώρουχα που κάναμε με τον γιο μου. Είναι σαν να είναι ο εαυτός μου, θα ντρέπομαι τον εαυτό μου; Είναι δυνατόν;

Δείτε εδώ, ωστόσο πριν λίγο καιρό τι έλεγε ο ηθοποιός για την εμπειρία του στο Globettroters.

Αν με πάρει τηλέφωνο ο Μάρκος Σεφερλής και μου πει να πάρα μέρος στην καινούρια εκπομπή που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1, θα του πω ώρα και που. Τι να πω; Δεν θέλω να έρθω; Είμαστε τρελοί;”, αναρωτιέται ο Στέλιος Κρητικός.