Τάκης Σακελλαρίου: «Έχω περάσει κατάθλιψη και για τέσσερα χρόνια ήμουν καθισμένος σε έναν καναπέ»

Η σπάνια εξομολόγηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάκης Σακελλαρίου: «Έχω περάσει κατάθλιψη και για τέσσερα χρόνια ήμουν καθισμένος σε έναν καναπέ»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Τάκης Σακελλαρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη περίοδο που ο ίδιος είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Ο ίδιος μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» για τον ρόλο του αλλά και τους συμπρωταγωνιστές του.

Οι δηλώσεις του Τάκη Σακελλαρίου

«Ο Σιωπηλός δρόμος για μένα ήταν μια νέα και ωραία εμπειρία. Τα παιδιά έχουν έναν αυθορμητισμό και αν τους βάλεις λίγα όρια περνάς εξαιρετικά μαζί τους. Αρκετές από τις σκηνές ήταν πρόβα και δεν το λέγαμε στα παιδιά για να μην κομπλάρουν.

Ο ρόλος μου στο Σιωπηλό δρόμο ήταν η πρώτη μου μεγάλη συμμετοχή σε σίριαλ στην τηλεόραση. Είχα τεράστια αγωνία να δω το πρώτο επεισόδιο, ήθελα να δω το αποτέλεσμα. Όλοι οι φίλοι μου με ρωτούν για τη συνέχεια της σειράς.

Ο γιος μου είναι 16 ετών και είναι όλη μου η ζωή. Έχω περάσει κατάθλιψη και για τέσσερα χρόνια ήμουν καθισμένος σε έναν καναπέ. Την περίοδο που ήμουν σε κατάθλιψη μου στάθηκε η οικογένειά μου και το ξεπεράσαμε με αγάπη και κατανόηση. Περιμένω να βγει στους κινηματογράφους η ταινία στην οποία συμμετέχω». Για την συγκεκριμένη σειρά μίλησε και ο Βαρδής Μαρινάκης!

Όλα όσα θα δούμε στο 5ο επεισόδιο της σειράς

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Σιωπηλός Δρόμος, επιστρέφει απόψε με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο και οι εξελίξεις είναι για ακόμα μία φορά καταιγιστικές, μιας και οι γονείς βρίσκονται σε απόγνωση μετά τη νέα απόφαση των απαγωγέων.

Επεισόδιο 5: «Αμαρτίες Γονέων»

Η αύξηση του ποσού των λύτρων από τους απαγωγείς θα οδηγήσει τους γονείς σε απόγνωση και τον Νάσο στο συμπέρασμα πως τα κίνητρα των δραστών είναι βαθύτερα. Οι έρευνες που σχετίζονται με την υπόθεση μπούλινγκ εντός του σχολείου θα οδηγήσουν σε συλλήψεις και η οικογένεια του Σπύρου Καρούζου θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο. Η κατάσταση στο κρησφύγετο είναι εξίσου τεταμένη.

Οι συνεργοί του Μιχάλη απαιτούν συνάντηση με τον «ενορχηστρωτή» για να τους ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως όσο καθυστερούν να φτάσουν σε μια συμφωνία, τόσο ο κλοιός στενεύει γύρω τους. Το σχέδιο απόδρασης του Σάββα θα φέρει την Ελπίδα σε μεγάλο δίλημμα. Αν κάτι πάει στραβά, δεν θα θέσουν σε κίνδυνο μόνο τις δικιές τους ζωές, αλλά και των παιδιών.

Η νέα σειρά του Mega εντυπωσίασε τους τηλεθεατές κάτι που φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, στα νούμερα τηλεθέασης.