Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το τρυφερό βίντεο με τον σύντροφο της

Μας τον δείχνει για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το τρυφερό βίντεο με τον σύντροφο της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ, με την ίδια για πρώτη φορά να μας δείχνει τον νέο της σύντροφο.

Το πανέμορφο μοντέλο, μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνει, επέλεξε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημσιότητας την προσωπική της ζωή και μάλιστα απείχε εντελώς από τα social media.

Ωστόσο, θέλησε μετά από πολύ καιρό, να δημοσιεύσει ένα instastory στο οποίο δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόσωπο με το οποίο είναι ερωτευμένη.

Το βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη με το αγόρι της

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν την Δήμητρα Αλεξανδράκη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με χρήστες του Instagram να σχολιάζουν πως φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα στις φωτογραφίες.

Ωστόσο, το μοντέλο θέλησε να απαντήσει ανοιχτά με ένα βίντεο που δημοσίευσε, βάζοντας τέλος στις φήμες που την θέλουν σε λίγους μήνες να γίνεται μανούλα.

«Γεια σας αγάπες μου. Νομίζω είναι η στιγμή που θέλω να λύσω μια μικρή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ήμερες. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, το έχω ξαναπεί, δεν θα ήθελα να αναφερθώ ποτέ, μα ποτέ ξανά, γιατί δεν θα ήθελα να δω κανένα ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο, κανένα εξευτελιστικό άρθρο και γενικότερα να δω τη ζωή μου στις ενημερωτικές εκπομπές σαπουνόπερα.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα, που είδατε και την κοιλίτσα … Δεν είμαι έγκυος και όταν θα έρθει το ευτυχές γεγονός θα το μάθετε στα βαφτίσια.», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, διαψεύδοντας τις φήμες που την θέλουν έγκυο στο Instagram.