Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε self test και μας δείχνει το αποτέλεσμα

Το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε self test και μας δείχνει το αποτέλεσμα

Σε καθημερινά self test υποβάλλονται οι εργαζόμενοι προκειμένου να επιβεβαιώνουν ότι παραμένουν αρνητικοί στον κορωνοϊό και μια εκ των οποίων είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Η όμορφη παρουσιάστρια που γιόρτασε πριν μερικές μέρες τα γενέθλια της μας συντροφεύει κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» και είναι φυσικό πως έρχεται συνεχώς σε επαφή με πολύ κόσμο.

Για τον λόγο αυτό, τόσο για την δική της ασφάλεια όσο και για τον συνεργατών της υποβάλλεται σε self tests. Αυτή τη φορά, η ίδια μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και όπως βλέπουμε είναι αρνητική.

Κατερίνα Καινούργιου Έκανε self test και μας δείχνει το αποτέλεσμα

«Είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να παντρευτούμε, μπορεί να μην μας παντρεύονται βέβαια»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ρίξει μία σπόντα για τον γάμο της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με αφορμή τον καλεσμένο που είχε.

Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της για τα γενέθλιά της, υποδέχθηκε στην εκπομπή τον έμπειρο αστρολόγο Αθανάσιο Ντούβλη. Ορμώμενη λοιπόν από τις ημερομηνίες για τους γάμους και από τα ερωτικά των ζωδίων, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε και το δικό της παράπονο για τον αγαπημένο της.

«Από 10 Μαΐου ανοίγουν οι γάμοι. Θα μας πείτε λοιπόν πως είναι τα ερωτικά τον Μάιο και ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να επιλέξουμε τον γάμο μας. Το καλοκαίρι. Γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να παντρευτούμε. Μπορεί να μην μας παντρεύονται βέβαια. Αλλά αυτό είναι άλλο».