Αντώνης Κανάκης: «Εδώ και τόσο καιρό πάλευε με τον κορωνοϊό»

Καλωσόρισε πίσω στην εκπομπή έναν συνεργάτη που είχε νοσήσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: «Εδώ και τόσο καιρό πάλευε με τον κορωνοϊό»

Το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή του ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να καλωσορίσει πίσω έναν συνεργάτη του ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί καθώς νόσησε με κορωνοϊό.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πόσο καλή δουλειά έκαναν οι γιατροί στο νοσοκομείο που βρισκόταν. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό η εκπομπή είχε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα καθώς πολλοί συνεργάτες της είχαν νοσήσει με κορωνοϊό.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον συνεργάτη του

«Καλωσορίζουμε πίσω τον Θάνο, ο οποίος εδώ και τόσο καιρό πάλευε με τον κορωνοϊό. Πριν την εκπομπή συναντηθήκαμε τυχαία στην τουαλέτα και μου είπε ο Θάνος πόσο φοβερή δουλειά κάνουν οι άνθρωποι. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, αλλά γενικότερα στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Πραγματικά, σώζουν ζωές αυτή τη στιγμή. Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο», είπε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Αντώνης Κανάκης Ράδιο Αρβύλα

Τότε ρίχνει αυλαία το Ράδιο Αρβύλα

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου έδωσε όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με το Open για τις δύο εκπομπές του, το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, ενώ αποκάλυψε και πότε θα ρίξουν «αυλαία».

Το Βινύλιο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε και μάλιστα δεν ενθουσίασε και πολύ το κοινό αφού έκανε μέτρια τηλεθέαση.

Όσο για το Ράδιο Αρβύλα, η τελευταία εκπομπή του θα έρθει λίγο μετά, δηλαδή στις 28 Μαΐου.

«Μετά από 5 μήνες καθημερινής επιτυχίας, την Παρασκευή στις 28 Μαϊου, οι Ράδιο Αρβύλα, ολοκληρώνουν τη φετινή τους πετυχημένη σεζόν. Αυτή την Παρασκευή (7/5) ρίχνει αυλαία και το Βινύλιο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Star.