Ράδιο Αρβύλα: Ανακατατάξεις στην εκπομπή λόγω κορωνοϊού

«Γίνονται παράξενα πράγματα στο Ράδιο Αρβύλα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Ανακατατάξεις στην εκπομπή λόγω κορωνοϊού

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αφού όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης, τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο βαν.

Σήμερα λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε πως τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί, έχουν οδηγήσει σε μερικές αλλαγές στην εκπομπή.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για τα κρούσματα κορωνοϊού

«Γίνονται παράξενα πράγματα στο Ράδιο Αρβύλα, ξέρετε ότι είμαστε με προσωπικό ασφαλείας, υπολειτουργούμε, λείπουν πολλά άτομα, άτομα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για να βγαίνει αυτή η εκπομπή στον «αέρα». Τους στέλνουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας και τους περιμένουμε πίσω δυνατούς και γέρους», είπε μεταξύ άλλων.

Ράδιο Αρβύλα κορωνοϊός

«Είσαι για το "Αννίτα Κοίτα"»

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του «Ράδιο Αρβύλα», με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να τον... γλεντά, λέγοντάς του πως η εκπομπή, που του αξίζει, είναι το «Αννίτα Κοίτα» μετά το Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής στο ριάλιτι επιβίωσης από την αρχή, ενώ τον τελευταίο καιρό η κόκκινη ομάδα έχει εκφράσει την πρόθεσή της να τον διώξει από την παραλία. Αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την παρέα της Θεσσαλονίκης, που αφιέρωσε το σημερινό (30/3) γκάλοπ για χάρη του.

Έκανε, μάλιστα, δύο γκάλοπ και αμφότερα αφορούσαν το τι εκπομπή θα έπρεπε να κάνει γυρίζοντας από τον Άγιο Δομίνικο, όπου... δεν τον εκτιμούν. Το δίλημμα, στο δεύτερο γκάλοπ, ήταν ανάμεσα στο «Κυριακή στο χωριό» και το «Αννίτα Κοίτα», με το δεύτερο να κερδίζει στις λεπτομέρειες, ενώ επική ήταν και η διακωμώδηση στο «ζέσταμά» του στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Στο μεταξύ, ο Κανάκης εμφανίστηκε με πατερίτσες!