Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Γιώργος Λιάγκας

Το συγκινητικό του μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Γιώργος Λιάγκας

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο παρουσιαστής έκλεισε το ραντεβού του και πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο. Όπως πολλοί celebrities, έτσι και ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την απόφασή του να εμβολιαστεί προκειμένου να παρακινήσει όσο περισσότερους φίλους του μπορεί για να κάνουν επίσης το εμβόλιο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram του, ο Γιώργος Λιάγκας πόζαρε με την νοσοκόμα που του έκανε το εμβόλιο.

«Το πρώτο βήμα προς την ελευθερία», ήταν η λεζάντα της δημοσίευσης.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Έτσι αντέδρασε ο γιος τους όταν του είπαν πως θα ξανά συνεργαστούν τηλεοπτικά

Το πρωί της Κυριακής, η κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε στα παρασκήνια του Πρωινού και συνάντησε φυσικά την Φαίη Σκορδά.

Η όμορφη παρουσιάστρια που γιόρταζε χθες την γιορτή της μητέρας, αφού πρώτα μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη πρωινή ζώνη, αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, μόλις τους είπε πως θα ξανά συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα.

«Αγαπώ πάρα πολύ το Πρωινό, είναι πια η καθημερινότητά μου. Συνειδητή επιλογή, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η επιστροφή του Γιώργου είναι κάτι οικείο.

Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα βρισκόταν και πάλι στο Πρωινό, ενώ ο μικρός είπε: “Α, ωραία! Μεγάλη βλακεία κάνετε, γιατί θα μαλώσετε στην εκπομπή και μετά θα διώξουν τη μαμά από τη δουλειά, θα διώξουν και τον μπαμπά και θα μείνουμε χωρίς λεφτά».