Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Stan

«Αντίστροφη μέτρηση για την κανονικότητα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Stan

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Stan θέλησε να ανακοινώσει με δύο φωτογραφίες στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε την πρώτη δόση για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έχουν εμβολιαστεί και μέσα από την ανάρτησή του έστειλε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την πορεία προς την «ελευθερία» και στην καταπολέμηση του επικινδύνου ιού.

Η ανάρτηση του Stan για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Stan εμβόλιο

«Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη κανονικότητα! Με εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα, σήμερα εμβολιάστηκα κι εγώ! Εσείς κάνατε το εμβόλιο σας;», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην ανάρτηση που έκανε.

Πριν λίγους μήνες δημοσιεύματα ήθελαν τον Stan να χωρίζει

Φήμες ήθελαν τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή να έχει χωρίσει με τη σύντροφο του, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο ίδιος το διέψευσε σε συνέντευξη του στο Πρωινό.

Ο λόγος για τον ΣΤΑΝ, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, με την οποία τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Είμαστε μια χαρά. Μη μας ματιάσετε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με τα unfollow είπε: «Αφήστε τα αυτά, είναι ψέματα και τέτοια».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε παραλίγο να τον βλέπαμε κριτή στο J2US, «Συζητάγαμε πριν από αρκετό καιρό για ένα talent show με τον Νίκο Κοκλώνη για κριτής, αλλά τελικά δεν τα βρήκαμε. Για το J2US» δήλωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα.