Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Χρήστος Μάστορας

Εμβολιάστηκε με AstraZeneca

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Χρήστος Μάστορας

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε την πρώτη δόση για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε με νέο look μιας και όπως φαίνεται μέσα στην καραντίνα αποφάσισε να κάνει ανταύγειες στα μαλλιά του. Έκανε το εμβόλιο και μάλιστα επαίνεσε και την νοσοκόμα που του έκανε.

Κάπως έτσι, ο αγαπημένος τραγουδιστής προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έκαναν με τη σειρά τους το εμβόλιο.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η εξομολόγηση του Χρήστου Μάστορα για τον Πύρρο Δήμα

Ο Χρήστος Μάστορας εμφανίστηκε στη σκηνή των Mad VMA, και ήταν πραγματικά συγκινημένος καθώς δέχθηκε το βραβείο του από τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος όπως αποκάλυψε ήταν ο παιδικός του ήρωας όταν τον παρακολουθούσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση από τη στιγμή που παραλαμβάνει το βραβείο. Ωστόσο αντί να μιλήσει για το βραβείο του, θέλησε να αναφερθεί στον Πύρρο Δήμα, που ήταν ο άνθρωπος που του το παρέδωσε.

Έτσι εξήγησε πως κάθε φορά που τον έβλεπε να σηκώνει τα βάρη, έπαιρνε κουράγιο, ενώ εξομολογήθηκε πως ήταν ο παιδικό τους ήρωας.

Ο Χρήστος Μάστορας έγραψε στην ανάρτησή του: «MAD VMA 2020 (δείτε εδώ ποιοι άλλοι βραβεύτηκαν) «Δεν έχω ιδέα» Τραγούδι της Χρονιάς 2020. Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο… Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα. Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεριμένα τη στιγμη που ήταν πλέον “κατω από τη μπάρα” ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα χαμόγελο σαν να ‘λεγε “κοιτάχτε, έχω κι άλλο”. Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας..

Χρήστος Μάστορας Πύρρος Δήμας