Happy Day: Ένταση on air λόγω της Κόνις Μεταξά - «Ας συζητήσει με τον μπαμπά της»

Διαφώνησαν Τσιμτσιλή - Φραγκολιάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Ένταση on air λόγω της Κόνις Μεταξά - «Ας συζητήσει με τον μπαμπά της»

Ένταση σημειώθηκε στο Happy Day λόγω του ξεσπάσματος που είχε η Κόνι Μεταξά, εναντίον του Πέτρου Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη. H Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά, διαφώνησαν σχετικά με τον τρόπο που έπρεπε να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Τι συνέβη στο Happy Day

«Η Κόνι Μεταξά ας συζητήσει με τον μπαμπά της που χειρίζεται τα media τόσο χρόνια γιατί βλέπω ότι… Είναι ένα γλυκό, όμορφο κορίτσι και μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία», είπε αρχικά η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της να αναφέρει πως «αν έχεις πάρει 1000 μηνύματα που λένε άλλα ντ’ άλλων».

Με την παρουσιάστρια να συνεχίζει «Κακώς αφήνει τον εαυτό της να φθαρεί και να το πάρει τόσο μέσα της. Και ο Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη έκαναν πλάκα και ίσως λίγο προβοκατόρικη, αλλά δεν το έκαναν…». Σε αυτό ο Φραγκολιάς απάντησε: «Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα με τα social. Βγαίνω και λέω «τρώω συγκεκριμένα πράγματα, έχω πάθει αυτό και μου αρέσει αυτό», οι άνθρωποι, οι οπαδοί, οι followers φιλτράρουν ό,τι θέλουν και κρατούν ό,τι θέλουν και ανταπαντούν και εγώ θα το αφήσω; Εν εξάλλω και εγώ… Δεν μου αρέσει που κάποιοι άνθρωποι βγάζουν μια χολή γι’ αυτό που θέλουν αυτοί και όχι για αυτό που ακούν».

Η παρουσιάστρια ωστόσο διαφώνησε λέγοντας «Σε όλους συμβαίνει. Ξέρεις τι κακία δεχόμαστε όλοι στα σχόλια; Το αγνοείς. Αν κάτσω να κάνω ένα μανιφέστο σε live κάθε φορά που δέχομαι ένα αρνητικό σχόλιο, δεν θα έχω να κάνω άλλη δουλειά», με τον Κώστα Φραγκολιά να υπογραμμίζει «Εσύ μπορείς και το διαχειρίζεσαι. Η Κόνι μπορεί να μην μπορεί και αντιδρά έτσι. Διαφωνώ στο να κλείσει τον λογαριασμό της. Είναι τραβηγμένο, συμφωνώ, αλλά συμμερίζομαι το ξέσπασμά της».

Happy Day για Μεταξά

Για ποιο λόγο ξεκίνησαν τα ξεσπάσματα της Μεταξά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά θέλησε να ξεσπάσει για τα μηνύματα που δέχεται στα social media με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές μέρες για τις «κακές τροφές».

Η ίδια στο βίντεο της μίλησε για τις τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε, ωστόσο τα λόγια της παρεξηγήθηκαν από τους διαδικτυακούς της φίλους με αποτέλεσμα να δεχθεί σωρεία αρνητικών μηνυμάτων στο Instagram της.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόνη Μεταξά αντιδρά στα σχόλια που δέχεται στα social media μιας και πριν από λίγο καιρό είχε διαπληκτιστεί με έναν follower της.

Η ίδια στα βίντεο που δημοσίευε ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ακούγεται, μεταξύ άλλων, να λέει σε έντονο ύφος: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο πόλεμος με το βίντεο που ανέβασα. Δεν είπα σε κανέναν να μη φάει. Δεν καταλαβαίνω. Είπα εγώ σε κάποιον να κόψει το φαγητό. Είπαμε να κόψουμε τις κακές τροφές. Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο.

Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις. Εμένα κατάμουτρα θα μου τα λέτε».