Τζένη Μπαλατσινού: "Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν πως ήμουν μια πολύ σπάνια περίπτωση"

"Ο Βασίλης Κικίλιας βοηθάει. Είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζένη Μπαλατσινού:

Μετά από δική της απόφαση η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να απέχει από τα media, αφιερώνοντας όλο της τον χρόνο και την ενέργεια στην οικογένειά της. Πριν από λίγο καιρό ήρθε στην ζωή ο καρπός του έρωτά της με τον υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Happy day προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις που έκανε στην Όλγα Λαφαζάνη για την εμπειρία της ως μητέρα - ξανά.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού

«Στο σπίτι με το μωρό η καθημερινότητα είναι πιο ζόρικη. Πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Το μωράκι κοιμάται το βράδυ. Από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε πολύ ωραίο πρόγραμμα. Ο Βασίλης Κικίλιας βοηθάει. Είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας.

Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν πως ήμουν μια πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνθηκα και πάλι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δε θέλω να επικεντρωθώ περισσότερο σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Βόλτα με τον γιο τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τη μέρα που δήλωναν γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη για τον ερχομό του γιου τους, ανακοινώνοντας δημόσια πως η οικογένειά τους μεγαλώνει, και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους το νεότερο μέλος της. Αν και ο καιρός δεν τους έκανε το χατίρι την περασμένη Κυριακή, αφού επικρατούσε συννεφιά, εκείνοι βγήκαν βόλτα με το καροτσάκι και το αντράκι τους, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας με μάσκες και αποστάσεις. Λάτρεις της άσκησης και οι δύο, συχνά θα τους δούμε μαζί σε “μετακίνηση 6”, να κάνουν γυμναστική στη φύση και να γεμίζουν τις μπαταρίες τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως την περασμένη Κυριακή ήταν και οι δύο αρκετά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί κάτω από τις μάσκες τους, βγαίνοντας από το πάρκο του Ζαππείου, για να επιστρέψουν σπίτι. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα γιορτάσουν το Πάσχα μαζί με τον γιο τους, επομένως έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το φετινό τραπέζι, από το οποίο σίγουρα δεν θα λείπει η οικογενειακή θαλπωρή.

Μπαλατσινού  Κικίλιας