Αννίτα Πάνια για Σκορδά - Λιάγκα: «Έχετε αγάπη μεταξύ σας ή σιχαίνεστε και το κάνετε για δουλειά;»

Έντονη αμηχανία στο πλατό του Πρωινού! Άλλαξαν αμέσως τη συζήτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια για Σκορδά - Λιάγκα: «Έχετε αγάπη μεταξύ σας ή σιχαίνεστε και το κάνετε για δουλειά;»

Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, κάνοντας μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη - εμφάνιση. Η συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν απολαυστική.

Όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Καρβέλα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Ο Νίκος είναι ένα πλάσμα το οποίο θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του που μεγαλώνει με την ηλικία του και γίνεται θαυμαστό, την στάση ζωής του, για το ταλέντο του. Βέβαια, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις και κάποια στιγμή σε εκνευρίζει.

Δεν έχω χωρίσει με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συνεχίζω να αγαπιέμαι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω καν χωρίσει με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω σχέση, δεσμούς με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζω, όποιος και αν είναι αυτός».

Η ερώτηση της Πάνια σε Σκορδά - Λιάγκα και η αμηχανία

Στη συνέχεια την ρώτησαν αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο γάμο με την παρουσιάστρια να λέει: «Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;».

Η αμηχανία στο πλατό λοιπόν ήταν μεγάλη όταν έκανε αυτή την ερώτηση, με αποτέλεσμα να αλλάξει η κουβέντα αμέσως. Αυτό σημειώθηκε μετά την εξομολόγηση του Λιάγκα για τα όσα έζησε με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Πως αντέδρασε ο γιος τους στην συνεργασία τους μετά το διαζύγιο;

Το πρωί της Κυριακής, η κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε στα παρασκήνια του Πρωινού και συνάντησε φυσικά την Φαίη Σκορδά.

Αφού πρώτα μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη πρωινή ζώνη, αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, μόλις τους είπε πως θα ξανά συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα.

«Αγαπώ πάρα πολύ το Πρωινό, είναι πια η καθημερινότητά μου. Συνειδητή επιλογή, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η επιστροφή του Γιώργου είναι κάτι οικείο.

Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα βρισκόταν και πάλι στο Πρωινό, ενώ ο μικρός είπε: “Α, ωραία! Μεγάλη βλακεία κάνετε, γιατί θα μαλώσετε στην εκπομπή και μετά θα διώξουν τη μαμά από τη δουλειά, θα διώξουν και τον μπαμπά και θα μείνουμε χωρίς λεφτά».