Γιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο περιστατικό που έζησε στο εμβολιαστικό κέντρο

«Την ώρα που μπαίνω είναι μια κυρία που την πάνε τέσσερις. Λέω εγώ: “παιδιά πιο έκανε;”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο περιστατικό που έζησε στο εμβολιαστικό κέντρο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χθες, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο παρουσιαστής έκλεισε το ραντεβού του και πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο. Όπως πολλοί celebrities, έτσι και ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του να εμβολιαστεί προκειμένου να παρακινήσει όσο περισσότερους φίλους του μπορεί για να κάνουν επίσης το εμβόλιο.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram του, ο Γιώργος Λιάγκας πόζαρε με την νοσοκόμα που του έκανε το εμβόλιο. «Το πρώτο βήμα προς την ελευθερία», ήταν η λεζάντα της δημοσίευσης.

Το απίστευτο περιστατικό που έζησε ο Λιάγκας στο εμβολιαστικό κέντρο

Σήμερα 11/5 στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε, όταν πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο, όπου είχε προγραμματιστεί για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως με το που πάτησε το πόδι του στο κτίριο και πήγε να μπει μέσα, είδε τέσσερις να βγάζουν έξω μια κυρία που είχε λιποθυμήσει.

«Μια χαρά όλα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Την ώρα που μπαίνω στο εμβολιαστικό κέντρο είναι μια κυρία που την πάνε τέσσερις και την βγάζανε έξω. Λέω εγώ: “παιδιά πιο έκανε;”. Μου λένε δεν έκανε κανένα. Λιποθύμησε από το φόβο της.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας τους συνεργάτες του να ξεσπάσουν σε γέλια.

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο, πριν τον Λιάγκα έκανε την πρώτη δόση του AstraZeneca

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Φαίη Σκορδά την Δευτέρα του Πάσχα και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σήμερα, ωστόσο, έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Η παρουσιάστρια η οποία προγραμμάτισε το ραντεβού της, έκανε την πρώτη δόση με σκοπό να προστατέψει τόσο την ίδια όσο και τους γύρω της. Να σημειώσουμε πως είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο.

Φαίη Σκορδά εμβόλιο κορωνοϊού

Στις 4/5 το Πρωινό επέστρεψε μετά τις γιορτές του Πάσχα και η Φαίη Σκορδά θέλησε να αναφερθεί στο εμβόλιο που έκανε, μιλώντας για την εμπειρία της.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η παρουσιάστρια, έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς είναι 41 χρονών, λέγοντας επίσης ποιες παρενέργειες έχει.

«Με ρωτάνε πάρα πολλοί ποιο εμβόλιο έκανα. Έκανα την πρώτη δόση λόγω ηλικίας, που είμαι 41, έκανα το AstraZeneca. Αυτή την επιλογή είχα και 17 Ιουλίου έχω τη δεύτερη δόση. Απλώς νιώθω πόνο στο μπράτσο» είπε η Φαίη Σκορδά, με τον Γιώργο Λιάγκα στην συνέχεια να αποκαλύπτει πως έκλεισε ραντεβού και θα εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό την επόμενη εβδομάδα.