Ευαγγελία Μουμούρη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Επειδή αν δεν το ποστάρεις, δεν δημιουργείς αντισώματα, λένε!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευαγγελία Μουμούρη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Ευαγγελία Μουμούρη, με την ίδια να γνωστοποιεί την ευχάριστη είδηση με δύο φωτογραφίες.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται μέρα με την μέρα και έτσι και η αγαπημένη ηθοποιός σήμερα επισκέφτηκε το εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής της.

Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Μουμούρη

Η ίδια μοιράστηκε μέσα από το facebook, δύο φωτογραφίες της από τη διαδικασία του εμβολιασμού και έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή αν δεν το ποστάρεις, δεν δημιουργείς αντισώματα, λένε! Καλού κακού, κι εγώ… Γιατί ζούμε όλοι μαζί».

Επειδη αν δεν το ποσταρεις, δε δημιουργεις αντισωματα, λενε! Καλού κακου, κι εγω... #vaccinationdone✔️ Γιατι ζουμε ολοι μαζι.

Posted by Evangelia Moumouri on Monday, May 10, 2021

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα Ευαγγελία Μουμούρη

Έχει σπουδάσει Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ έχει παρακολουθήσει και μαθήματα Κοινωνιολογίας (με υποτροφία) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της COIMBRA στην Πορτογαλία. Αποφοίτησε το 1995 από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει σπουδάσει χορό και έχει παρακολουθήσει και μαθήματα τραγουδιού.Η Ευαγγελίου Μουμούρη γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1971. Είναι 47 ετών.

Το ντεμπούτο της στα τηλεοπτικά το κάνει το 1999, παίζοντας στην κωμική σειρά του Mega «Αριστοτέλης ο Άριστος». Την επόμενη χρονιά συμμετέχει στην επίσης κωμική σειρά του Mega «Άνω κάτω». Το 2003 το τηλεοπτικό κοινό θα τη γνωρίσει ακόμη καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά των Ρώμα-Χατζησοφιά «Το Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε το ρόλο της «χήρας».

Το 2004 συμπρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Μπέζο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Τα μαχαιρώματα». Το 2006 ο φακός τη συναντά σε διάφορους ρόλους: παίζει στο «Safe Sex» στο επεισόδιο «Έμμονες ιδέες», στο επεισόδιο «Ομφάλιος ρόλος» της σειράς «Γάμος με τα όλα του» των Ρώμα-Χατζησοφιά, στους «Εντιμότατους Κερατάδες» στην ιστορία «Ο ξέγνοιαστος κερατάς», στο επεισόδιο «Η ντίβα» του «Κόκκινου Δωματίου» μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Κώστα Σόμμερ, αλλά και στη σειρά «Οι βαρβάτοι» του ΑΝΤ1.