Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Επέστρεψαν ξανά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Τελειώσαν οι υποχρεώσεις τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Επέστρεψαν ξανά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Επέστρεψαν και πάλι στο σπίτι τους η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης καθώς έλαβαν τέλος οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο γνωστός παρουσιαστής έτρεχε συνεχώς τις τελευταίες μέρες, καθώς τα γυρίσματα της “Φάρμας” ήταν πολύωρα, για αυτό και το ζευγάρι έμενε σε ένα σπίτι κοντά στην περιοχή.

Μιας και την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του τελικού της “Φάρμας”, όπως αναφέρουν μερικά δημοσιεύματα, το ζευγάρι επέστρεψε στην «φωλιά» τους στο Κολωνάκι.

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το ευτυχές αυτό γεγονός δημοσιεύοντας στο Instagram μερικές φωτογραφίες. “Πίσω στο σπιτάκι μας”, έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά.

 Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης Επέστρεψαν ξανά στο σπίτι τους

O Σάκης Τανιμανίδης συγκρίνει την κοιλιά του με της Χριστίνας Μπόμπα λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η αγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα Μπόμπα. Το ζευγάρι, λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων ανέβασε στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας.

Ο παρουσιαστής έχει δηλώσει πως και μόνο που κοιτάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της Χριστίνας Μπόμπα «τρελαίνεται» και έτσι θέλησε να μοιραστεί την χαρά του και με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ο ένας έχει βάλει την κοιλιά του πάνω στον άλλο και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ακολουθεί πάντα ένα fit lifestyle, γράφει: «Πρώτη φορά που μου αρέσει περισσότερο η φουσκωμένη κοιλίτσα...με τα 1000».

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα