Αποκλειστικό: Η γενναιοδωρία της Ελένης Μενεγάκη έσωσε μια ζωή

Για ποιον νοίκιασε σπίτι και του πλήρωσε το ενοίκιο ενός χρόνου και κάποιους λογαριασμούς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Η γενναιοδωρία της Ελένης Μενεγάκη έσωσε μια ζωή

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες μέρες πέρασε και επίσημα την πόρτα της νέας της τηλεοπτικής στέγης για τις πρώτες συσκέψεις με τα στελέχη του Mega, που αφορούσαν στη στελέχωση της εκπομπής της αλλά και για να δει τα πρώτα σχέδια του νέου της τηλεοπτικού πλατό.

Επιπλέον, εκτός από τα τεχνικά θέματα της παραγωγής, θέλει να κάνει και έναν πρώτο σχεδιασμό για τα άτομα που θα βρίσκονται στη δημοσιογραφική της ομάδα προκειμένου να ξεκινήσει τα πρώτα ραντεβού. Πρόθεσή της είναι μέχρι τα τέλη Ιουνίου να έχει ολοκληρωθεί όλο το νέο της εγχείρημα, έτσι ώστε να φύγει απερίσπαστη για τις διακοπές της, μέχρι να επιστρέψει αρχές Αυγούστου για τις πρώτες πρόβες.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Το μεγαλείο ψυχής της Ελένης Μενεγάκη

Και την ώρα που η παρουσιάστρια βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές στιγμές της, μια ιστορία, που δείχνει το ευαίσθητο και πολύ ανθρώπινο προφίλ της, ήρθε ξαφνικά στη δημοσιότητα.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του γνωστού φωτορεπόρτερ Νίκου Δρούκα, που ενημέρωνε τους followers του για τη μετακόμιση στο νέο του σπίτι, ευχαριστώντας την με έναν ιδιαίτερο τρόπο και χωρίς να την κατονομάζει. Έγραψε συγκεκριμένα: “Ευγνώμων τα μέγιστα “βασίλισσα”. Είσαι η πιο καθαρή ψυχή”.

Ο Νίκος ήταν στην σκιά της Ελένης ως παπαράτσι από τα πρώτα κιόλας βήματά της στην τηλεόραση και εκείνη πάντα εκτιμούσε τον σεμνό του χαρακτήρα. Όταν οι συνεργάτες της την ενημέρωσαν για τα μηνύματα απόγνωσης για τη ζωή του, που ο ίδιος αναρτούσε μετά τον θάνατο της μητέρας του και τη δεινή οικονομική του κατάσταση λόγω πανδημίας και έξωσης από το σπίτι του, εκείνη έδρασε αμέσως. Ο Νίκος έκπληκτος μια μέρα απάντησε στην κλήση της, η Ελένη τού ζήτησε να την ενημερώσει για το τι ακριβώς του συνέβη, τον στήριξε ψυχολογικά και μέσα σε λίγες μέρες φρόντισε να του βρει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, να καλύψει για έναν χρόνο οικονομικά τα ενοίκια και να αποπληρώσει κάποιους λογαριασμούς του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη βοηθά κάποιον που την έχει ανάγκη. Αυτό δεν την κάνει απλώς μια τηλεοπτική “βασίλισσα”, αλλά “βασίλισσα” και στην ανθρωπιά!

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί