Eurovision - Έλενα Τσαγκρινού: Ο πατέρας της αποκαλύπτει - «Φωνητικά δεν τη φοβάμαι καθόλου»

Όλα όσα ανέφερε για την φετινή της συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision - Έλενα Τσαγκρινού: Ο πατέρας της αποκαλύπτει - «Φωνητικά δεν τη φοβάμαι καθόλου»

Το πρωί της Τετάρτης, ο πατέρας της Έλενας Τσαγκρινού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της κόρης του στην Eurovision 2021.

Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα της στη σκηνή του Ρότερνταμ και έχει εντυπωσιάσει ήδη τους πάντες με την εμφάνιση της, παρά τα μερικά ατυχήματα που είχε.

Οι δηλώσεις του πατέρα της Έλενας Τσαγκρινού

“Πριν φύγει της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ξέρω ότι έχει προετοιμαστεί καλά, δεν έχει άγχος. Να είναι καλά και καλή επιτυχία. Εμένα μου το ανακοίνωσε προσωπικά ο κύριος Αρσενάκος ότι η Έλενα θα πάει στη Eurovision, μετά το ανακοινώσαμε και στην Έλενα. Γνωριζόμαστε λόγω της Έλενας με τον κύριο Αρσενάκο και όλη την ομάδα της, έχουμε πολύ καλή επαφή.

Μου το ανακοίνωσε για να χαρώ, το πρωί το είπαν σε εμένα και μετά από λίγο στην Έλενα.Είδα την πρόβα, ότι πρόλαβα να δω σε αυτά τα 50 δευτερόλεπτα. Είμαι σίγουρος για την Έλενα γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ. Φωνητικά δεν τη φοβάμαι καθόλου, να βελτιώσουν και τα τεχνικά να είναι όλα στην εντέλεια και όλα θα πάνε καλά.

Είναι μια χαρά δεν έχει καθόλου άγχος. Πήγαινε ανέμελη, δεν έχει άγχος, εγώ έχω περισσότερο άγχος από εκείνη. Παρακολουθώ γενικά τις τάσεις. Θα δούμε και την δεύτερη πρόβα που είναι πιο σημαντική…".

Αλλάζει θέση στις στοιχηματικές η Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής την πρώτη της πρόβα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και φαίνεται πως εντυπωσίασε σε τέτοιο βαθμό που κατάφερε να αλλάξει τη θέση της Κύπρου για τις στοιχηματικές.

Μπορεί να είχε ένα μικρό ατύχημα κατά την πρόβα της, η αλήθεια είναι ωστόσο πως η αγαπημένη τραγουδίστρια τα «έσπασε» και όπως ήταν φυσικό κέρδισε όλους όσους την παρακολούθησαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Pop up“, η συμμετοχή της Κύπρου, μετά την πρώτη πρόβα, ανέβηκε στα στοιχήματα, αφού πλέον φιγουράρει στην έβδομη θέση. Φαίνεται πως η παρουσίαση του El Diablo κέρδισε τους Eurofans, συνεπώς αναμένουμε τη συνέχεια!