Masterchef 5 - Παναγιώτης Τζαμαλής: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα στο παιχνίδι

«Η περισσότερη ώρα ήταν αναμονή, φαΐ, σοκολάτες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Παναγιώτης Τζαμαλής: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα στο παιχνίδι

Το πρωί της Τετάρτης, ο Παναγιώτης Τζαμαλής βρέθηκε καλεσμένος στην Φωλιά των Κου Κου με αφορμή την χθεσινή του αποχώρηση από το ΜasterChef.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το παιχνίδι ενώ φυσικά μίλησε για τους χαρακτήρες μερικών συμπαικτών του.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαμαλή

«Η Μαρίνα ήταν ένα άτομο στο σπίτι που την περισσότερη ώρα την περνούσε μόνη της. Καθόταν στο δωμάτιό της και άκουγε μουσική, δεν ενοχλούσε κανέναν. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι κάνει δεν κάνει καλά. Τύχαιναν μέρες που η Κωνσταντίνα ερχόταν σε μένα και τον Παύλο γιατί βαριόταν με τη Μαρίνα. Στο δωμάτιο της Μαρίνας δεν υπήρχε κουτσομπολιό. Ο χαρακτήρας της Μαρίνας ήταν απλά μπροστά στην κάμερα. Δεν ήταν στο δωμάτιό της. Δεν οργάνωνε επιτελικά σχέδια ποιος θα διώξει και ποιον θα κρατήσει.

Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα ότι ο πατέρας του Παύλου είναι σεφ παλιάς κοπής, τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα, οπότε οι άνθρωποι να ασχολούνται με την μαγειρική δεν γίνεται να μην τον ξέρουν. Ο πατέρας του τον έπαιρνε από μικρό παιδί μαζί του. Ο Παύλος ήταν ο μόνος που μου απαντούσε τις μαγειρικές ερωτήσεις. Σαν μάγειρας βοηθούσε τον πατέρα του από παιδί και έμαθε αυτά που έμαθε. Δεν σπούδασε, δεν είπε ότι τα ξέρει όλα».

Αναφορικά με τον ποιον θα στήριξε στο τελικό είπε: «Είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση. Έχουμε έναν Τζιοβάνι που είναι οικογενειάρχης, επιχειρηματίας, θα ήταν ωραίο ένας Ιταλός να πάρει το έπαθλο. Από την άλλη έχουμε τη Μαργαρίτα που είναι πολύ καλή μαγείρισσα και νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να δούμε πρώτη φορά να βγαίνει νικήτρια μια κοπέλα. Υπάρχει ο καημός αυτός του κόσμου. Ξέρω γυναίκα που βγάζει δουλειά για 10 άντρες.

Πήρα 10 κιλά όταν έκλεισαν τα εστιατόρια, πήρα άλλα 10 όταν μπήκα στο σπίτι. Τώρα δουλεύω και χάνω. Η μαγειρική ήταν πότε 30 λεπτά, πότε 45. Έπρεπε να περιμένουμε καμιά ομαδική για να μαγειρέψουμε 2 ώρες. Η περισσότερη ώρα ήταν αναμονή, φαΐ, σοκολάτες.

Ήμουν από τα άτομα που είχα πει ότι μου αρέσει το Ιnstagram. Το προφίλ μου είναι ιδιωτικό διότι θέλω κάθε follower να ξέρω ποιος είναι. Όταν ακολουθείς έναν άνθρωπο έχω ευθύνη να ξέρω και να απαντάω στα μηνύματα. Δεν είμαι ο The Rock!

Θα το φτιάξουμε πότε θα ξανάρθω. Εγώ εδώ θα είμαι. Θέλω να έρθω με έναν φίλο μου από το παιχνίδι μη βγαίνω μόνος μου. Απλά θα ήθελα να ξαναβγώ στις κάμερες με τους συναδέλφους μου, να μη βγαίνω πάντα μόνος μου».

Τι θα δούμε απόψε στο Masterchef 5

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη στο επεισόδιο της Τρίτης 11/5/2021, ένα Mystery Box περιμένει τους οκτώ παίκτες που παραμένουν στο MasterChef 5.

Η τελική 8άδα αποτελείται από τους: Μαρίνα, Μαργαρίτα, Παύλο, Νίκο, Τζιοβάνι, Ιωάννη, Αλέξανδρο και Διονύση.

Την Τετάρτη 12/5 όμως, οι ανατροπές είναι πολλές. «Δυστυχώς, ένας από εσάς τους τρεις φεύγει!», ακούγεται να λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πλατό του διαγωνισμού. Τα δύσκολα ωστόσο, τώρα ξεκινάνε για τους παίκτες που έχουν μείνει.