Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άννα Παντζέλη για Φιλιππίδη: «Να δω τώρα που διώκεται για βιασμό ποιοι θα πάνε μάρτυρες υπεράσπισης»

Η αιχμηρή ανάρτηση της μετά την ποινική δίωξη του ηθοποιού

Άννα Παντζέλη για Φιλιππίδη: «Να δω τώρα που διώκεται για βιασμό ποιοι θα πάνε μάρτυρες υπεράσπισης»
News 12.05.2021 18:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε η Άννα Παντζέλη, μετά την είδηση ότι στον Πέτρο Φιλιππίδη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να τοποθετεί με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ την ίδια στιγμή σχολίασε και τους μάρτυρες υπεράσπισης του κωμικού.

Η ανάρτηση της Άννα Παντζέλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

“Εύγε Σοφία Μπεκατώρου κάτι έγινε με το θάρρος σου. Να δω τώρα με τέτοια Βαριά δικογραφία που διώκεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος συναδέλφων του, ποιοι άραγε θα πάνε μάρτυρες υπεράσπισης του, που τρεις μήνες τώρα διαρρέει πως έχει πολλούς…. {βιαστής} και ποιος άραγε θα πάει να καταθέσει “ήμουν κι εγώ εκεί και δεν την βίασε…”

#MeToo για όλους εκείνους που επειδή έχουν εξουσία, νομίζουν πως μπορούν να μην σέβονται τον εργαζόμενο, τη γυναίκα και γενικά την αξιοπρέπεια κάθε μη ισχυρού ανθρώπου.#ΕλληνικήΔικαιοσύνη #Εισαγγελέας#ΣοφίαΜπεκατώρου #MeToo#Δικαιοσύνη #Δενείσαιμόνη #Μίλα”.

Εύγε Σοφία Μπεκατώρου κάτι έγινε με το θάρρος σου. Να δω τώρα με τέτοια Βαριά δικογραφία που διώκεται για έναν βιασμό...

Posted by Anna Pantzeli on Wednesday, May 12, 2021

Η πρώτη αντίδραση του δικηγόρου του μετά την ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του Πέτρου Φιλιππίδη με τις κατηγορίες να αφορούν ένα βιασμό και δύο απόπειρες. Σε βάρους του ηθοποιού έχουν υποβληθεί τρεις καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Alpha, Ρεγγίνα Σπυράτου, σε κάθε τέτοια περίπτωση, ο φερόμενος κατηγορούμενος κινδυνεύει με προφυλάκιση.

Ενώ, αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Θέμη Σοφό, όμως εκείνος δεν θέλησε να μιλήσει, λέγοντας ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέθεσε υπόμνημα για τις καταγγελίες σε βάρος του

Κουρλαμπάς για Φιλιππίδη: «Ήταν ένα σοκ γενικά για όλους μας η αποχώρηση του από τον Πλάτανο»

Share