Χριστίνα Αλούπη: Βρήκε 4 κάλυκες από σφαίρες σε μια συσκευασία από πάνες

Είναι έτοιμη να το καταγγείλει στην αστυνομία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Αλούπη: Βρήκε 4 κάλυκες από σφαίρες σε μια συσκευασία από πάνες

Με ένα αρκετά πρωτοφανές γεγονός ήρθε αντιμέτωπη η Χριστίνα Αλούπη, η οποία θέλησε λίγο αργότερα να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η όμορφη μανούλα που έχει κιόλας εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό εξομολογήθηκε πως αυτό που βίωσε σήμερα ήταν το πιο περίεργο πράγμα που της έχει συμβεί αυτά τα 11 χρόνια που ζει στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα είχε παραγγείλει από το Internet ένα κουτί με πάνες για τον δυο ετών γιο της αλλά όταν άνοιξε τη συσκευασία σοκαρίστηκε καθώς βρήκε ανάμεσα στις πάνες, 4 κάλυκες από σφαίρες.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα ότι φαινόταν σαν κάποιος να είχε ανοίξει και ξανακλείσει τη συσκευασία ενώ όπως δηλώνει βρίσκεται ένα βήμα πριν καταγγείλει αυτό που συνέβη στην αστυνομία.

Χριστίνα Αλούπη βρήκε σφαίρες

«Ο ομφαλός μου πετάχτηκε προς τα έξω...»

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να βρεθεί η Χριστίνα Αλούπη με σκοπό να χειρουργηθεί και ο λόγος ήταν μια ομφαλοκήλη που εμφανίστηκε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στην οποία αρχικά δεν είχε δώσει σημασία.

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram και έπειτα από ερώτηση που της έκανε μια διαδικτυακή της φίλη τη αποκάλυψε ακριβώς το λόγο που χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.

«Αφότου γέννησα ο ομφαλός μου πετάχτηκε προς τα έξω εντελώς. Όταν γυμναζόμουν πεταγόταν ακόμη περισσότερο σαν φούσκα ένα γρουμπαλάκι από τον ομφαλό. Καλύτερα αν έχεις υποψία να πας σε έναν γενικό χειρούργο αυτοί ξέρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η εικόνα της μέσα στο νοσοκομείο συγκλόνισε.

Χριστίνα Αλούπη χειρουργείο λόγω της εγκυμοσύνης