Έλεν ΝτεΤζενέρις: Τίτλοι τέλους για το «The Ellen DeGeneres Show» μετά από 18 χρόνια

Όσα αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλεν ΝτεΤζενέρις: Τίτλοι τέλους για το «The Ellen DeGeneres Show» μετά από 18 χρόνια

Μια "βόμβα" έσκασε στα τηλεοπτικά δρόμενα! Η εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις «The Ellen DeGeneres Show» που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άλλα σόου και ψυχαγωγεί χιλιάδες τηλεθεατές στην Αμερική εδώ και 18 χρόνια ρίχνει αυλαία, μετά το σκάνδαλο με τις καταγγελίες.

Η ανακοίνωση της Έλεν ΝτεΤζενέρις

«Όταν είσαι ένα δημιουργικό άτομο, θέλεις να βάζεις τον εαυτό σου συνεχώς σε πρόκληση και όσο υπέροχο και διασκεδαστικό και εάν είναι αυτό το show, δεν αποτελεί για μένα μία πρόκληση πια.

Θα σταματούσα μετά τη 16η σεζόν. Αυτή θα ήταν η τελευταία μου σεζόν και με ήθελα να υπογράψω για τέσσερα ακόμη χρόνια και είπα θα υπέγραφα ίσως για μία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλεν Ντετζενέρις.

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Μου έλεγαν δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψεις για έναν κύκλο. “Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, οι συνεργάτες και οι σταθμοί χρειάζονται περισσότερη δέσμευση”. Οπότε συμφωνήσαμε για τρία ακόμη χρόνια. Αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής. Και όλοι έλεγαν ακόμη κι όταν υπέγραψα “ξέρεις, θα πάει 19, δεν θες να πάμε στα 20;”. Είναι ένα καλό νούμερο. Οπότε είναι 19».

Ποια είναι η Έλεν ΝτεΤζενέρις

Η Έλεν ΝτιΤζένερις (Ellen Lee DeGeneres, 26 Ιανουαρίου 1958) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Παρουσιάζει το talk show The Ellen DeGeneres Show.

Έλεν ΝτεΤζενέρις

Η ΝτιΤζένερις έχει παρουσιάσει τα Βραβεία Όσκαρ το 2007, τα Βραβεία Όσκαρ το 2014 και τα Βραβεία Έμμυ. Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Mr. Wrong (1996), EDtv (1999) και The Love Letter (1999) και έχει δανείσει τη φωνή της στη Ντόρι στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ψάχνοντας τον Νέμο (Finding Nemo, 2003) της Disney-Pixar, για την οποία κέρδισε Saturn Award β' γυναικείου ρόλου και είναι η πρώτη και η μοναδική φορά που ερμηνεία φωνής βραβεύτηκε με Saturn Award.

Ήταν κριτής στο American Idol για μία χρονιά και έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο κωμικές σειρές, στο Ellen από το 1994 μέχρι το 1998 και στο The Ellen Show από το 2001 μέχρι το 2002. Κατά τη διάρκεια της τέταρτης σεζόν του Ellen το 1997, η ΝτιΤζένερις παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ. Λίγο αργότερα, ο χαρακτήρας της, Έλεν Μόργκαν επίσης παραδέχτηκε στο θεραπευτή της που υποδύθηκε η Γουίνφρεϊ ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Η Έλεν λόγω της δήλωσης της έχασε την δουλεία της, μετά από κάποια χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο και πλέον έχει μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές. Η Έλεν εκτός από τις ξεκαρδιστικές εκπομπές που κάνει έχει βοηθήσει πολύ τη ΛΟΑΤ κοινότητα. Πλέον θεωρείται η πιο επιτυχημένη ομοφυλόφιλη σε όλο το κόσμο. Από το 2008 είναι νυμφευμένη με την Πόρσια ντε Ρόσι, ηθοποιό και μοντέλο αυστραλιανής καταγωγής. Η Έλεν έχει δηλώσει πως δεν επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά.

Έχει κερδίσει 13 Έμμυ και πολλά άλλα βραβεία για τη δουλειά της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ έχει βρεθεί τρεις φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.