Δημόσια συγγνώμη από την Ellen DeGeneres για το σκάνδαλο

Με το που ξεκίνησε η πρώτη της εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημόσια συγγνώμη από την Ellen DeGeneres για το σκάνδαλο

Πρεμιέρα έκανε χθες η Ellen DeGeneres η οποία θέλησε να ανοίξει την πρώτη εκπομπή του χρόνου, με μία δημόσια συγγνώμη προς τους τηλεθεατές της για το σκάνδαλο που βαραίνει εδώ και λίγο καιρό το όνομά της, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει τη θέση της.

Tρεις κορυφαίοι παραγωγοί του Ellen DeGeneres Show απολύθηκαν εν μέσω κατηγοριών για κακή συμπεριφορά και παρενόχληση. H DeGeneres ανακοίνωσε το γεγονός σε ένα βίντεο προς το προσωπικό ενώ δήλωσε ότι μία εσωτερική έρευνα δρομολογείται. Στο μήνυμά της ανέφερε ότι «λυπάται πολύ για ό,τι έγινε», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Hollywood Reporter.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ανάρτησή της είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media. Δείτε εδώ τα σχόλια που έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Αυτή ήταν η δημόσια συγγνώμη της Ellen DeGeneres για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε

«Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ και αν μας βλέπετε γιατί δεν με αγαπάτε, καλωσήρθατε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που υπέστησαν όλα αυτά. Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου.

Κάναμε όλες τις αλλαγές που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά.

Είμαι το αφεντικό 270 ανθρώπων που έχουν φτάσει αυτή την εκπομπή εδώ που είναι σήμερα και τους είμαι ευγνώμων. Θέλω ο καθένας τους να είναι χαρούμενος και περήφανος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή», δήλωσε η Ellen DeGeneres.

Λίγα λόγια για την Ellen DeGeneres

Η Ellen DeGeneres (Ellen Lee DeGeneres, 26 Ιανουαρίου 1958) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Παρουσιάζει το talk show The Ellen DeGeneres Show.

Η DeGeneres έχει παρουσιάσει τα Βραβεία Όσκαρ το 2007, τα Βραβεία Όσκαρ το 2014 και τα Βραβεία Έμμυ. Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Mr. Wrong (1996), EDtv (1999) και The Love Letter (1999) και έχει δανείσει τη φωνή της στη Ντόρι στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ψάχνοντας τον Νέμο (Finding Nemo, 2003) της Disney-Pixar, για την οποία κέρδισε Saturn Award β' γυναικείου ρόλου και είναι η πρώτη και η μοναδική φορά που ερμηνεία φωνής βραβεύτηκε με Saturn Award.

Ήταν κριτής στο American Idol για μία χρονιά και έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο κωμικές σειρές, στο Ellen από το 1994 μέχρι το 1998 και στο The Ellen Show από το 2001 μέχρι το 2002.