Όλη η αλήθεια για την Ellen DeGeneres - Γιατί την κράζουν στα social media;

"Είναι ο χειρότερος άνθρωπος"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλη η αλήθεια για την Ellen DeGeneres - Γιατί την κράζουν στα social media;

Τι συμβαίνει στα αλήθεια με την Ellen DeGeneres την οποία κράζει κυριολεκτικά όλος ο κόσμος στα social media; Σας έχουμε ακόμα και μαρτυρία του σωματοφύλακά της. Τι έχει συμβεί ωστόσο; Ένα tweet τα ξεκίνησε όλα και έχει γίνει χαμός.

Ένας κακός χαμός έχει γίνει με την πασίγνωστη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Ellen Degeneres. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλο και πληθαίνουν τα tweets που κάνουν λόγο για κακή συμπεριφορά από μεριάς της ενώ ακόμα και η διάσημη youtuber Nikkie Tutorials δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια, για την αντιμετώπιση που είχε στην εκπομπή της. Τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί την κράζουν όλοι;

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet που έκανε ο κωμικός και συμπαρουσιαστής αμερικανικού broadcast Keniv T. Porter ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά την εξής φράση:

“Right now we all need a little kindness. You know, like Ellen Degeneres always talks about! She’s also notoriously one of the meanest people alive. Respond to this with the most insane stories you’ve heard about Ellen being mean & I’ll match every one". (σ.σ. όλοι χρειαζόμαστε λίγο ευγένεια αυτές τις ημέρες. Όπως λέει πάντα και η Ellen DeGeneres. Είναι ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο. Απαντήστε με τις πιο ακραίες ιστορίες που έχετε ακούσει για εκείνη).

Από ότι καταλάβατε τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά και ένας, ένας οι χρήστες άρχισαν να στέλνουν ιστορίες δικές τους ή ότι είχαν ακούσει από άλλους. Στα social media τα tweets για τις "κακίες" της έχουν φουντώσει kai φυσικά το όνομά της έχει γίνει trend. Μάλιστα έχουν έρθει στο φως και μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν δουλέψει μαζί της.

Αποκαλύψεις έκανε και η Nikkie Tutorials για την συμπεριφορά της

Ειδικότερα η γνωστή youtuber μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Ellen όταν είπε ανοιχτά ότι είναι trangender. Ωστόσο λίγο αργότερα μιλώντας σε εκπομπή της Δανικής τηλεόρασης (από όπου και είναι) αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια δεν την χαιρέτησε καν, ενώ είπε ότι δεν είχε τουαλέτα. Όπως είπε οι τουαλέτες ήταν μόνο για τους star με τα λόγια της να σοκάρουν .

Εκτός από τα social media την έκραξε ακόμα και ο σωματοφύλακας της - Τι είπε για την συμπεριφορά της Ellen DeGeneres;

Ειδικότερα μιλώντας στο Fox news ο πρώην σωματοφύλακας της, Τομ Μαρτζερκάτ, είπε μεταξύ άλλων για εκείνη και την βραδιά των Όσκαρ ότι:

"Τις κρατούσα από το χέρι (σ.σ. και στην γυναίκα της Pοrtia de Rossi) για να περάσουμε από μεγάλα γκρουπ ανθρώπων. Η Έλεν είναι το μοναδικό άτομο, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος κι έχω εργαστεί με πολλούς διάσημους, που δεν αφιέρωσε ποτέ χρόνο ούτε να μου πει ένα γεια [...] Η Έλεν μου έριξε ένα λοξό βλέμμα και δε με χαιρέτησε καν, ούτε με ευχαρίστησε για την προστασία. Ήταν ψυχρή και η συμπεριφορά της ταπεινωτική, συμπεριφέρεται αλλιώς στους ανθρώπους του κύκλου της".

"Με ενοχλούσε για πολλά χρόνια. Βλέπω έναν άνθρωπο που προβάλλεται ως κάποια "φωτισμένη", θετική προσωπικότητα, που είναι καταπληκτική κι όλοι την αγαπούν και τη θαυμάζουν, αλλά στην πραγματικότητα όταν τη γνωρίσεις βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει". Βέβαια σας έχουμε και ένα στιγμιότυπο με την γνωστή παρουσιάστρια να χορεύει Λένα Ζευγαρά.