Λένα Δροσάκη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο πλευρό της ο σύζυγος της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λένα Δροσάκη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Χθες, Τετάρτη, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο πριν λίγο καιρό είχε καταγγείλει η Λένα Δροσάκη μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός από εκείνη τη στιγμή δέχτηκε μεγάλη στήριξη ενώ στο πλευρό της ήταν φυσικά ο σύζυγος της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Τρεις μήνες λοιπόν μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες, ασκήθηκε στον γνωστό κωμικό ηθοποιό βαριά ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με την Εισαγγελία της Αθήνας.

Λίγο μετά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της έκαναν την πρώτη τους έξοδο σε εστιατόριο με σούσι, στο Tokyo Joe στο Κολωνάκι.

Η Λένα Δροσάκη φάνηκε πιο ευτυχισμένη και ανακουφισμένη από ποτέ και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την έξοδο της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Λένα Δροσάκη έξοδος μετά την ποινική δίωξη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ας διώξουμε μακρυα τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά»

Η Λένα Δροσάκη είναι μια από τις ηθοποιούς που βρήκαν το θάρρος και μίλησαν ανοιχτά για την παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη και τον κατήγγειλε. Μαζί μάλιστα, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Το βράδυ της Πέμπτης έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το γεγονός.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους καλούς τους φίλους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τα παιδάκια τους..

«Ας διώξουμε μακρυα τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά , ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι , ας δούμε με μάτια τρυφερά , ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη , ας ξεχυλήσει η καρδιά μας αγάπη …-(αυτό θέλω για όλα τα παιδιά -(τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή ), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει )-……….ας κάνουμε μια νέα αρχή – μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα», έγραψε στη λεζάντα της.

Λένα Δροσάκη ανάρτηση μετά την καταγγελία