Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η αγαπημένη του, Μαράια, έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση με μια μακροσκελή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς η αγαπημένη του Μαράια είναι ξανά έγκυος, μόλις 15 μήνες μετά την γέννηση του πρώτου γιου της, Λίαμ -δείτε εδώ μια τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία-.

Η σύντροφος του σπουδαία μπασκετμπολίτσα έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την δεύτερη εγκυμοσύνη της

«Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι είναι μια κλισέ δήλωση, αλλά είναι η αλήθεια! Το να γίνω μαμά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για όσα είμαι ικανή. σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου.

Το έκανα μέσα από τα ξενύχτια, την οδοντοφυΐα, τις ταραχές των μικρών παιδιών. Και σε αυτό το σημείο νιώθω ανίκητη. Ω και ξέχασα να αναφέρω ότι το δεύτερο μωρό είναι στο δρόμο και εγώ έχω πάρει ακόμη περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου!

Ο λόγος που αποφάσισα να το ανακοινώσω την Ημέρα της Μητέρας είναι πολύ σημαντικός και ιδιαίτερος για μένα! Πέρυσι αγωνιζόμουν, ένιωθα ανεπαρκής και ανίκανη το να είμαι η μαμά στα μικρά μου! Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει ποτέ, αλλά το καθημερινό ξύπνημα με τον Λίαμ με έκανε να ξεπεράσω!

Δούλεψα με τον εαυτό μου και υποσχέθηκα ότι θα γίνω καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου! Πριν από ένα χρόνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου και σήμερα γιορτάζω την ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω τα μωρά μου! Τον Λίαμ και το δεύτερο μωρό, σας ευχαριστώ που μου δώσατε σκοπό!».

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το μεγαλείο ψυχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος μαζί με τα αδέρφια και τη μητέρα του πρόσφεραν τρόφιμα στην ενορία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εφημέριος του ιερού ναού πατηρ Γεώργιος Σταθόπουλος μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε πως τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της εκκλησίας κάθε χρόνο Χριστούγεννα και Πάσχα συγκέντρωναν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που είχαν πραγματικά ανάγκη.

«Τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων μαζέυουν κάποια τρόφιμα και φτιάχνουν το δέμα της Αγάπης και το πηγαίνουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ο Γιάννης έχοντας αυτές τις εικόνες μέσα του θέλησε να συμμετάσχει σε αυτό, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο από τα παιδιά των κατηχητικών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H οικογένεια Αντετοκούνμπο με «οδηγήτρια» τη μητέρα Βερόνικα συγκέντρωσε τρόφιμα και τα παρέδωσε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια. «Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία» είναι τα λόγια του back to back MVP του ΝΒΑ, κάθε φορά που τον ρωτούν για τις φιλανθρωπικές του πράξεις. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο χειρουργείο. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

ατετοκουνμπο οικογενεια βοηθειασ σεπολια γιαννης αντετοκουνμπο ψωνιααντετοκουνμπο σεπολια